The eLibrary gives access to a management library with content in the areas of IT Managament, Enterprise Architecture, Business Management and Project Management. It contains world renowned frameworks and best practices of large organisations and institutes. With a subscription you will be able to download all content and thus stay up-to-date about developments in your area of expertise.

Van Haren Publishing BV
Pris
395 €
(+moms 24%)
Tässä julkaisussa esitellään projektisalkkusovellus, joka on tarkoitettu kehittämishankkeiden strategisen tason johtamisvälineeksi.

Thinking Portfolio Oy
Pris
0 €
Thinking Portfolio – Sovellussalkku – White Paper

Thinking Portfolio Oy
Pris
0 €
Tässä Coalan White Paperissa on kuvattu, miten pääset alkuun IAM -kokonaisuuden suunnittelussa kuvaamalla systemaattisesti IAM:in tavoitteet ja laajuus.

Coala
Pris
0 €
Tässä Coalan White Paperissa on kuvattu, mitä vaiheita IAM-ratkaisun käyttöönottoon tyypillisesti kuuluu ja mitä niissä on huomioitava, jotta pahimmat sudenkuopat vältettäisiin.

Coala
Pris
0 €
Wave- jäsenmaksu asiakaspalvelun ammatillisessa verkostossa. Wave-jäseniä yhdistää halu kehittää asiakaspalvelua. Wave tarjoaa asiakaspalvelun kehittämisen tueksi aktiivisen ja asiantuntevan verkoston, kilpailuja (Vuoden asiakaspalvelu ja Vuoden henkilökilpailut), koulutuksia, yritysvierailuja sekä ammattilaistapahtumia. Liity yli 100 organisaation joukkoon!

Wave Wakaru Asiakaspalveluverkosto | Olika paketerbjudanden
Pris
690 €
(+moms 24%)
Luotaimen henkilöstökysely perustuu uusimpaan tutkimustietoon. Ydinkäsitteenä on työn imu, jonka tiedetään parantavan tuottavuutta, innovatiivisuutta ja työhyvinvointia. Sähköisen kyselyn lisäksi voit tilata Luotaimelta myös tulosten purkamiseen liittyvän tilaisuuden ja ammattitaitoisen ja kokeneen henkilöstövalmentajan, jonka avulla kehittämispäivä sujuu.

Luotain Consulting Oy
Pris
1,100 €
(+moms 24%)
Valmentavan johtamisen ydintaidot -kyselyn ja sen pohjalta tehdyn raportin ja valmennustapaamisen tavoitteena on auttaa esimiehiä kehittymään valmentavan johtamisen taidoissa. Tarkoituksena ohjata esimiestaitojen kehittämiseen, ei vain niiden pelkkään arvioimiseen ja tutkimiseen.

Luotain Consulting Oy
Pris
550 €
(+moms 24%)
Oppia.fi kumppani Koulutus.fi toteutti loppuvuonna 2016 vuotuisen kyselyn koulutusalan kehitysnäkymistä. Kyselyssä selvitettiin kolmen eri vastaajaryhmän eli henkilöstöhallinnon, toimihenkilöiden ja koulutusalan ammattilaisten näkemyksiä muun muassa koulutusalan tilanteesta, koulutushankinnoista ja kouluttautumiskäytännöistä. Lataa Oppia.fi laatima yhteenveto tutkimuksesta.

Wakaru Oy
Pris
0 €
Ketterä ja helppikäyttöinen oppimisalusta verkkokurssien toteuttamiseen ja monimuoto-oppimisen tueksi. Alustalla voi jakaa sisältöjä, käydä keskustelua ja tehdä tehtäviä. Uuden kurssin luominen onnistuu näppärästi konvertoimalla vanhat powerpointit ja wordit mobiiliystävälliseksi ja interaktiiviseksi kurssimateriaaliksi. Nopealla editorilla on helppo muokata ja päivittää sisältöjä.

Vuolearning
Pris
1,800 €
(+moms 24%)
#Kohtaamisia17 Keynote Valtteri Lindholm, Varusteleka. Esityksen otsikko "Kaupassa asiakaspalvelu korjaa ongelmia joita ei pitäisi olla. Varustelekan lähtökohtana on, että introvertin suomalaisen ei tulisi tarvita kohdata asiakaspalvelijaa missään muodossa, ja saada silti huippupalvelua vaativiinkiin tilanteisiin.

Wakaru Oy
Pris
0 €
Järjestä koulutukset, webinaarit ja muut asiakastilaisuudet helposti, nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Sportie United Oy
Pris
0 €
Service deskin mittarit -ryhmä on osa Wave-jäsentoimintaa. Tavoitteena oli kuvata keskeiset mittarit, joita voidaan käyttää erilaisissa service deskeissä. Työskentelyn keskeinen oivallus on ollut jaotella mittarit sen mukaan, mihin tuotantoketjun vaiheeseen ne parhaiten sopivat – SLA-mittareihin, OLA- mittareihin ja palvelutuottajan sisäisiin mittareihin.

Wave Wakaru Asiakaspalveluverkosto
Pris
0 €
Lataa ilmainen sahkot.fi sovellus. Sähköalan ensiaputaulu mobiilimuodossa. Hyödyllisiä linkkejä alan toimijoiden verkkosivustoille. Helpottaa alan uutisten seuraamista ja ammattitatosi ylläpitoa.

Koulutuspalvelu sahkot.fi
Pris
0 €
Flowboard on videoalusta, jonne voit ladata videosi, perustaa kansioita ja hallinnoida kokonaisuuksia. Voit jakaa yksittäisiä videoita tai videokansioita useilla tavoilla eri ympäristöissä. Edistyneitä ominaisuuksia mm. chat-, tekstitys- ja hyväksyntätoiminteet. Voit verkostoitua sisältöjen osalta, rakentaa oman ja organisaatiosi videomaailman.

Flowbox Oy | Olika paketerbjudanden
Pris
0 €
Pris
0 €
A platform for the strategic management of your New Product Development (NPD)

Thinking Portfolio Oy
Pris
0 €
A platform for the strategic management of your risk portfolio. Gain an up-to-date view of the current risk situation - all in one place. Manage risk discovery, risk analysis and mitigating actions. Keep your risks in one portfolio.

Thinking Portfolio Oy
Pris
0 €
Pris
0 €
Vuoden asiakapalvelukilpailu on uudistunut! Wave eli Wakarun Asiakaspalveluverkosto järjestää vuosittain kilpailun, johon voi osallistua mikä tahansa asiakaspalvelufunktio toimialasta riippumatta.

Wave Wakaru Asiakaspalveluverkosto
Pris
5,000 €
(+moms 24%)
Miten rakentaa yritykselle tai organisaatiolle sen tarpeisiin sopiva tietoturvan hallintamalli? Mitä edellytyksiä ISO 27001 -standardi hallintamallille asettaa? Mitkä ovat hallintamallin rakentamisen vaiheet ja millaisia asioita tulee ottaa huomioon ennen mallin rakentamista? Lataa Näin rakennat tietoturvallisuuden hallintamallin -pikaopas ja saat vastaukset yllä oleviin kysymyksiin.

Arter Oy
Pris
0 €
Haluatko ymmärtää paremmin prosessien merkityksen ja oppia kuvaamaan organisaation prosesseja loogisesti? Lataa itsellesi Arterin Prosessien pikaopas.

Arter Oy
Pris
0 €
Haluatko oppia ymmärtämään ja toteuttamaan arvovirtakuvausta, yhtä leanin perustyökaluista ? Lataa itsellesi Arterin Lean arvovirtakuvaus pikaopas.

Arter Oy
Pris
0 €
Ota pikaoppaamme avulla vinkit talteen ISO 9001 -standardin mukaisen laatujärjestelmän rakentamiseen.

Arter Oy
Pris
0 €
Mistä palvelumuotoilussa on kysymys ja miten sitä voidaan toteuttaa? Lataa avuksesi Arterin Palvelumuotoilun pikaopas.

Arter Oy
Pris
0 €
ITIL® Suomenkielinen sanasto, perustuu vuoden 2011 sanastoon versio 1.0.

itSMF Finland ry
Pris
0 €
Tämä dokumentti kuvaa ITIL® 4 Digital & IT Strategy -kurssin tutkintovaatimukset.

Wakaru Oy
Pris
0 €
Tämä sanasto täydentää virallista ITIL® V3 suomenkielistä sanastoa. Tässä luettelossa on mukana tärkeimmät uudet ja muuttuneet termit. Lähteenä on käytetty muun muassa ITIL 4, JHS 179, DevOps (DASA) –suomennos, VeriSM-suomennos ja yleisesti saatavilla olevia Lean –sanastoja. Versio joulukuu 2020, 1.00. Tutustu itSMF Finland ry:n toimintaan osoitteessa www.itsmf.fi.

itSMF Finland ry
Pris
0 €
VeriSM:n VeriSM-mallin A3-kokoinen juliste.

Wakaru Oy
Pris
0 €
Wave on toteuttanut asiakaspalvelukeskustutkimuksen, jonka tulokset ovat luettavissa tutkimuskoosteen muodossa.

Wave Wakaru Asiakaspalveluverkosto
Pris
250 €
(+moms 24%)
ITIL is the most widely recognized framework for IT enabled services in the world, and has been providing comprehensive, practical and proven guidance to 90% of Fortune 500 companies for over 30 years. Download the brochure to get introduction to ITIL 4 framework and certification scheme

Wakaru Oy
Pris
0 €
Wave on toteuttanut asiakaspalvelukeskustutkimuksen, jonka infograafin pääset lataamaan maksutta.

Wave Wakaru Asiakaspalveluverkosto
Pris
0 €
Modernin palvelujohtamisen ja sen kulttuurin sanasto VeriSM™-viitekehyksen osalta. Sisältää kaikki käännetyt kielet ml. suomi.

Wakaru Oy
Pris
0 €
VeriSM™ esittelee johtamismallin (Management Mesh) joka auttaa organisaatioita hahmottamaan omaan tilanteeseensa vaikuttavat tekijät ja organisoimaan kehitystään niiden mukaan. Lataa tästä suunnittelun avuksi pohja, jonka päälle voit kartoittaa nykytilanteesi ja tulevat toimenpiteesi.

Wakaru Oy
Pris
0 €
Timanttinen asiakaspalvelu on kilpailuvaltti! Jokainen organisaatio voi viettää Asiakaspalveluviikkoa. Osallistumispaketti sisältää viikko-ohjelman ja visuaalisen ilmeen logojen kera. Asiakaspalveluviikon viettoon saatte ohjeistusta niin sähköpostitse kuin Asiakaspalveluviikon tallennetusta suunnittelusessiosta, jossa jäsenorganisaatiot kertovat viikon toteuttamisesta ja kokemuksista.

Wave Wakaru Asiakaspalveluverkosto
Pris
390 €
(+moms 24%)
Site Reliability Engineering, SRE on palvelun luotettavuuden hallintaan keskittyvä parhaiden käytäntöjen kokoelma. Tämä sanasto sisältää sen olennaiset käsitteet ja niiden suomenkieliset käännökset.

Wakaru Oy
Pris
0 €
PRINCE2® Foundation 6th Edition sanasto suomi - englanti -sanasto on tarkoitettu kaikille PRINCE2 Foundationista kiinnostuneille ja erityisesti sertifiointiin valmistautuville.

Wakaru Oy
Pris
0 €
Lataa ilmainen opas ihmislähtöiseen projektijohtamiseen.

Wakaru Oy
Pris
0 €
Ilmainen PeopleCert Scrum Master I -valmennuksen sanasto.

Wakaru Oy
Pris
0 €
Lataa ilmainen e-kirja: AIOps Done Right

Wakaru Oy
Pris
0 €
The Essential Guide to SIEM, tuottanut Exabeam

Wakaru Oy
Pris
0 €
PRINCE2 Agile suomi - englanti -sanasto on tarkoitettu kaikille PRINCE2 Agilesta kiinnostuneille ja erityisesti sertifiointiin valmistautuville.

Wakaru Oy
Pris
0 €
Scrum-huonetaulu tiivistää napakasti Scrumin roolit ja tapahtumat sekä Scrum-prosessin tuotoksineen. Copyright: PeopleCert

Wakaru Oy
Pris
0 €
Infograafi tiivistää Scrum-prosessin logiikan, tapahtumat ja tuotokset. Copyright: PeopleCert

Wakaru Oy
Pris
0 €
Englanninkielinen esite kertoo seuraavista valmennuksista: PeopleCert Scrum Master I, PeopleCert Scrum Master II, PeopleCert Scrum Product Owner I, PeopleCert Scrum Product Owner II ja PeopleCert Scrum Developer.

Wakaru Oy
Pris
0 €
Lataa maksuton Wave-jäsen TietoEVRYn tuottama TietoEVRY SIAM - Integrating customer IT ecosystem for digital business with intelligence -julkaisu.

Wave Wakaru Asiakaspalveluverkosto
Pris
0 €
Lataa ilmaiseksi Dynatracen tuottama 2021 Global DevOps Report

Wakaru Oy
Pris
0 €
Lataa ilmaiseksi FAIA AI Playbook - liikkeelle tekoälyn hyödyntämisessä -opas

Silo AI Oy
Pris
0 €
Lataa ilmaiseksi Global CIO report 2022

Wakaru Oy
Pris
0 €
Tämä Exabeamin tuottama ilmainen e-kirja antaa vastaukset kysymyksiin: Kuinka hyökkäykset, kuten kiristysohjelmat ja vaarantuneet tunnistetiedot, kiertävät useimmat työkalut? Mitkä ovat sokeat pisteet, joilta sinun on suojattava? Miksi vanhat SIEM-ratkaisut epäonnistuvat?

Wakaru Oy
Pris
0 €
Katso ilmaiseksi online-seminaarin tallenne: Miksi APM-työkalut ovat IT-päättäjien suunnittelupöydällä juuri nyt. Seminaari järjestettiin 23.2.2022.

Wakaru Oy
Pris
0 €
Raportissa on haastateltu 450 SRE.tä eri toimialoilla. Raportti avaa kattavasti, millainen on SRE:n nykytilanne ja tulevaisuus. Raportin mukaan muun muassa 88 % SRE-ammattilaisista kertoo, että heidän roolinsa strateginen merkitys ymmärretään nyt paremmin kuin kolme vuotta aiemmin.

Wakaru Oy
Pris
0 €
Lataa ilmainen raportti: Cybersecurity Asset Management Trends

Wakaru Oy
Pris
0 €
Tämä raportti tarjoaa kattavan yleiskatsauksen tekoälyn hyödyntämisestä pohjoismaissa. Tavoitteena on rikastuttaa keskustelua aiheesta kaventamalla tietokuilua ja rakentaa uusia mahdollisuuksia tuomalla pohjoismaisia ​​yhteisöjä lähemmäksi toisiaan.

Oppia.fi
Pris
0 €
Tämä kokoelma sanojen käännöksiä kattaa tuoreimman palvelujohtamisen kirjallisuuden tunnetuimman viitekehyksen tuoreimman version kirjojen tärkeimmät sanastoissa kuvatut sanat.

itSMF Finland ry
Pris
0 €
Kehitä auditointiosaamistasi pikaoppaan avulla.

Arter Oy
Pris
0 €
Tässä näppärä kertausmateriaali ITIL4 Foundation-tenttiin! Tallenteen kesto on noin 2 tuntia ja siinä käydään selkokielisesti läpi sertifiointikokeessa esiintulevia osa-alueita.

Wakaru Oy
Pris
300 €
(+moms 24%)
Asiakaspalvelun kehittämisen opas on avain digitaalisen kilpailuedun saavuttamiseen, tarjoten syvällisiä oivalluksia ja käytännön työkaluja asiakaskokemuksen parantamiseksi. Opas sisältää myös itsearviointityökalun, jonka avulla voit määrittää oman organisaatiosi asiakaspalvelun nykytilan.

Wave Wakaru Asiakaspalveluverkosto
Pris
0 €
Yhteys-konferenssin videokirjasto konferenssista vuodelta 2018. Kirjasto pitää sisällään mm. Camilla Tuomisen, Jukka Jalosen ja Tommi Tervasen puheenvuorot.

Wave Wakaru Asiakaspalveluverkosto
Pris
290 €
(+moms 24%)
Syväsukellus asiakaskokemuksen mittaamiseen saloihin avaa arvokasta tietoa alan kuumimmasta aiheesta, tuo esiin esimerkkejä ja antaa eväät mittaamisen tulevaisuudesta. Asiakaskokemuksen mittaaminen on keskeinen osa asiakaskokemuksen johtamista ja kehittämistä. Ei ole kuitenkaan täysin triviaalia, miten mittaaminen kannattaa tehdä ja mitä datasta aidosti saa irti.

Asiakaspalvelukokemus.fi
Pris
199 €
(+moms 24%)
Yhteys 2020 -videokirjasto sisältää 13 puheenvuoroa. Teemana on Palvelu 360° ja teemaa syventää AAA – Arvo, Asiakaspito & Asiakaspolku.

Wave Wakaru Asiakaspalveluverkosto
Pris
290 €
(+moms 24%)
Aspa Festarit - Joka päivä asiaa asiakaspalvelusta ja -kokemuksesta - tapahtuma järjestetttiin 4.-8.10.2021.

Wave Wakaru Asiakaspalveluverkosto
Pris
190 €
(+moms 24%)
Pris
0 €
Pris
0 €
Tämä videokirjasto sisältää selkeät ja tehokkaat läpikäynnit palvelu- ja projektijohtamisen viitekehyksistä sekä metodeista. Saat tallenteiden avulla hyvän yleiskuvan eri viitekehysten sisällöistä ja ajatuksia, miten niitä voi hyödyntää omassa organisaatiossa. Kun hankit videokirjaston yrityskohtaisen paketin, sisältö on laajemmin organisaatiosi käytettävissä aina 50:lle käyttäjälle.

Wakaru Oy | Olika paketerbjudanden
Pris
895 €
(+moms 24%)
Videokirjasto sisältää selkeät ja tehokkaat koulutusvideot projektiosaamisen perusteista ja projektijohtamisessa tarvittavista taidoista. Kun hankit videokirjaston yrityskohtaisen paketin, sisältö on laajemmin organisaatiosi käytettävissä aina 50:lle käyttäjälle.

Wakaru Oy | Olika paketerbjudanden
Pris
490 €
(+moms 24%)

Vill du bli partner med Oppia.fi?

Kontakta oss!