Aspa Festarit Videokirjasto

Julkaisija: Wave Wakaru Asiakaspalveluverkosto
Tyyppi: Videokirjasto
Aspa Festarit Videokirjasto
1.00 Kpl
Aspa Festarit Videokirjasto Videokirjasto
190,00 €
+ alv. 24%.

Tuotekuvaus

Aspa Festarit - asiaa asiakaspalvelusta ja -kokemuksesta

Luo katse voittavaan asiakaspalvelukulttuuriin, sen syntymiseen sekä merkitykseen asiakaskokemukselle. Asiakaskokemuksen johtaminen on yksinkertaisuudessaan ihmiskokemuksen johtamista ja lisäarvon tuottamista asiakkaalle. Videokirjaston anti tarjoaa vastauksia useisiin kysymyksiin.

  • Mistä asiakaskokemus muodostuu ja mihin asioihin siinä kannattaa keskittyä sekä miksi se on ylipäätään tärkeää?
  • Mitä ovat asiakasarvon tuottaminen ja Experience Level Agreement ja miten se haastaa XLA-ajattelua sekä mittaroinnin itseisarvoa kokemusperäisen palvelutuotannon ohjaavana tekijänä?
  • Miten innostuminen vaikuttaa motivaatioon, työn imuun, asiakaskokemukseen ja tuottavuuteen?
  • Mitä on tulevaisuuden tiedolla johtaminen, jossa yhdistyvät tulevaisuusajattelu ja ennakointi?


Aspa Festareilla luomme katseen voittavaan asiakaspalvelukulttuuriin, sen syntymiseen sekä merkitykseen asiakaskokemukselle. Asiakaskokemuksen johtaminen on kaikessa yksinkertaisuudessaan ihmiskokemuksen johtamista ja lisäarvon tuottamista asiakkaalle. Päivittäiset kohtaamiset tapahtuvat ihmiseltä ihmiselle – tiskin molemmin puolin. Pääsemme kiinni siihen, mistä asiakaskokemus muodostuu ja mihin asioihin siinä kannattaa keskittyä sekä miksi se on ylipäätään tärkeää.

Vahvistamme näkemystä asiakasarvon tuottamisesta tutustumalla Experience Level Agreementiin haastaen nykyistä XLA-ajattelua sekä mittaroinnin itseisarvoa kokemusperäisen palvelutuotannon ohjaavana tekijänä.

Saamme keinoja innostua ja innostaa ihmisiä ympärillämme sekä tunnistamme positiivisia vaikutuksia motivaatioon, työn imuun, asiakaskokemukseen ja tuottavuuteen.

Tutustumme myös tulevaisuuden tiedolla johtamiseen, jossa yhdistyvät tulevaisuusajattelu ja ennakointi. Toimintaympäristön jatkuvassa ja kiihtyvässä muutoksessa pystymme kehittämään muutoskyvykkyyttämme. Saamme vinkkejä, miten tutkia ja tehdä tulevaisuutta tietoa hyödyntäen.

Ammattilaisten festarit ovat satsaus asiakaspalveluun ja asiakaskokemukseen!


Tapahtuma on suunnattu asiakaspalvelun ja asiakaskokemuksen parissa töitä tekeville sekä näistä teemoista kiinnostuneille aina asiantuntijasta johtoon saakka.

Aspa Festarit ovat innostava, helppo ja vaivaton tapa loihtia ohjelmaa asiakaspalvelun ja asiakaskokemuksen kehittämiseksi. Tapahtuman järjestää WAVE ASIAKASPALVELUVERKOSTO.
 

Ohjelma


Asiakaskokemuksen tuottamista vai tuotteistusta? - ajatuksia XLA:sta / Business Lead Essi Hätönen, Gofore Oyj

’Arvoa joka kohtaamisella’: Kestävää huippuasiakaskokemusta voittavan organisaatiokulttuurin kautta / Myyntijohtaja Ilona Varjonen, Vakka-Suomen Puhelin Oy & Palvelupäällikkö Irina Tavio, Vakka-Suomen Puhelin Oy

Innostu ja innosta / Founder Petri Väyrynen, Wakaru Oy

Tulevaisuuden tiedolla johtaminen / CEO, Founder Jani Listenmaa, Listenmaa Consulting Oy & Rojektipäällikkö Teemu Ruohonen, Rojekto Oy

Asiakaskokemus asiakaspalvelussa - millä asioilla on oikeasti merkitystä / Partneri Samuli Ketola, White Hat

 

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!