Cybersecurity Asset Management Trends 2021

Julkaisija: Wakaru Oy
Tyyppi: Muu digitaalinen sisältö
Cybersecurity Asset Management Trends 2021
1.00 Kpl
Cybersecurity Asset Management Trends 2021 Muu digitaalinen sisältö
0,00 €
+ alv. 24%.

Tuotekuvaus

Kun organisaatiot valmistautuvat "uuteen normaaliin” pandemian jälkimainingeissa, IT- ja turvallisuustiimit kohtaavat uusia haasteita. Lyhyessä ajassa pandemia on uudistanut monen yrityksen toimintaa, samanaikaisesti muuttaen organisaation jäsenien päivittäistä työtä esimerkiksi yhä enemmän liikkuvaksi ja etätyöksi.

IT- ja tietoturvatiimit joutuvat reagoimaan nopeasti ja ottamaan käyttöön uusia toimenpiteitä liiketoiminnan tukemiseksi. Omaisuudenhallinta on nyt tärkeämpää kuin koskaan ennen.

Raportin on tuottanut Axonius

 

Omaisuudenhallinta on tänä päivänä tärkeämpää kuin koskaan – ja samalla esimerkiksi pilviympäristöt, etätyö ja alati kasvava liikkuvien päätelaitteiden määrä tekee siitä entistä haastavampaa. Esimerkiksi jo yksi laite, jonka tietoturva ei ole ajan tasalla tai ohjelmistot vanhentuneet, voi käynnistää pitkän ja ikävän tapahtumaketjun. Pahimmillaan se voi vaarantaa koko yrityksen toiminnan.

Myös omaisuudenhallinta voidaan automatisoida uusien, älykkäiden ratkaisujen avulla.

Axonius vertailee omaisuustietoja olemassa olevista ratkaisuista ja tarjoaa aina ajantasaisen inventaarion, paljastaa puutteet ja automatisoi vastaustoimenpiteet.

Axonius antaa IT- ja tietoturvatiimeille luottamusta hallita monimutkaisuutta vähentämällä uhkia, navigoimalla riskejä, minimoimalla tapaukset ja tiedottamalla liiketoimintatason strategiasta – poistaen ylimääräiset, manuaaliset tehtävät. IT- ja turvallisuustiimit voivat siirtyä pois reaktiivisesta, häiritsevästä päivittäisestä palontorjunnasta keskittyäkseen kokonaisuuteen.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!