Online-tallenne: Miksi APM-työkalut ovat IT-päättäjien suunnittelupöydällä juuri nyt?

Julkaisija: Wakaru Oy
Tyyppi: Muu digitaalinen sisältö
Online-tallenne: Miksi APM-työkalut ovat IT-päättäjien suunnittelupöydällä juuri nyt?
1.00 Kpl
Online-tallenne: Miksi APM-työkalut ovat IT-päättäjien suunnittelupöydällä juuri nyt? Muu digitaalinen sisältö
0,00 €
+ alv. 24%.

Tuotekuvaus

Palveluiden saatavuus ja suorituskyky ovat yrityksille hyperdigitaalisella aikakaudella tärkeämpiä kuin koskaan. It-ympäristöt muuntautuvat dynaamisesti, sillä ne sijaitsevat usein eri pilvipalveluissa ja perinteisissä konesaleissa sekä ovat usean eri palveluntarjoajan toimittamia ja hallitsemia. Kokonaisuuden hahmottaminen on hankalaa tai jopa mahdotonta. Tekoälyyn pohjautuvat APM-työkalut näyttävät sovellusten saatavuuden ja suorituskyvyn reaaliajassa sekä auttavat paikantamaan virhetilanteet nopeammin kuin koskaan ennen.

Tekoäly on kriittinen tekijä nykyajan liiketoiminnassa ja sen käyttö kasvaa räjähdysmäisesti suomalaisissa yrityksissä - pysyvä muutos on täällä. Manuaalinen työ on poistunut ja keinoäly on tullut organisaatioiden tärkeimmäksi keinoksi it-ympäristön valvonnassa. Tässä online-seminaarissa alan huippuasiantuntijat perehdyttävät kuulijat APM-työkalujen saloihin.

Osaamistaan jakamassa ovat APM Finlandin Business Director Lauri Humina ja Dynatrace Finlandin maajohtaja Pauli Kärkkäinen.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!