Vuolearning oppimisalusta

Julkaisija: Vuolearning
Tyyppi: Muu digitaalinen sisältö
Vuolearning oppimisalusta
1.00 Kpl
Vuolearning oppimisalusta Muu digitaalinen sisältö
1 800,00 €
+ alv. 24%.

Tuotekuvaus

Nopea ja helppo sisällöntuotanto
Vuolearrning on suomalainen oppimisalusta, jonka avulla kurssien tuottaminen nopeutuu ja helpottuu. Uuden kurssin luominen onnistuu näppärästi konvertoimalla vanhat powerpointit ja wordit mobiiliystävälliseksi ja interaktiiviseksi kurssimateriaaliksi. Sisältöä on helppo päivittää ja luoda myös älypuhelimella, sillä editori toimii myös mobiilissa.
Alustalla voi hyödyntää lukuisia eri sisältötyyppejä: tekstit, kuvat, ääni- ja videotiedostot, monivalinta ja avokysymykset, matemaattiset funktiot ja koodi.

Sisältö sopeutetaan automaattisesti kaikille laitteille älypuhelimilta läppäreille. Isolle näytölle löytyy oma esitysnäkymä.

 

 

Tehtävät ja oppimisanalytiikka
Alustalta löytyvät automaattitarkastettavat monivalintatehtävät, joiden avulla on helppo testata osaamista ja orientoida aiheeseen.
Avokysymykset mahdollistavat vastaamisen tekstillä, kännykäkameralla otetulla kuvalla tai videolla, tai muulla tiedostolla. Tehtävien arvioinnissa voi kouluttajan työn sijaan hyödyntää vertaisarviointia, jossa oppijat antavat palautetta toistensa vastauksista.
Suoritukset kertyvät omaan näkymäänsä tehtävittäin ja oppijoittain, jolloin edistymisen seuranta helpottuu. Kurssianalytiikasta näkee käyttäjäpiikit ja sen missä kohdissa on käytetty eniten aikaa. 

Keskustelut ja palautteet
Alustalla voidaan käydä pikaviestikeskustelua tai aloittaa forumi tietystä aiheesta. Oppijoilla on mahdollisuus antaa kouluttajalle palautetta sisällöstä tai yleisesti kurssista milloin tahansa.
Alustaan liittyvät palautteet tulevat reaaliaikaisesti Vuolearningille.

Helppo käyttäjähallinta
Kurssilaisille voi lähettää sähköpostikutsun kurssille, jolloin alusta luo tunnukset automaattisesti, Myös unohdettujen tunnusten palauttaminen onnistuu automaattisesti.
Kurssin voi lisäksi asettaa avoimeksi jolloin kurssilinkki riittää sisäänpääsyyn tai sille voi lisätä salasanan.

Lisää tietoa palvelusta
vuolearning.fi

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!