Tillbaka till webinar-kalendern

Tutustu Archi-välineeseen kokonaisarkkitehtuurin mallintamisessa

21.03.2024 09:00 - 10:00

Webinaarissa tutustumme siihen, millaista Archi-välineen peruskäyttö on. Käymme läpi sekä uusien arkkitehtuurikaavioiden luomisen että elementtien hallinnan. Samalla saat käsityksen siitä, miten sisältöä kannattaa järjestellä välineessä. Entä onko Archi-väline tarkoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöön vai saako siitä yhteiskäyttöisen kuvauskannan? Kerromme myös lyhyesti, miten ilmaisväline Archi eroaa muista markkinoilla olevista välineistä, käytännössä siis Sparx EA -välineestä.

Webinaarissa esittelemme Archi-välineen peruskäyttöä siten, miten me Coalalla välinettä käytämme kokonaisarkkitehtuurin mallintamisessa.

Aikataulu:
8.45-9.00 Liittyminen webinaariin
9.00-10:00 Tutustu Archi-välineeseen kokonaisarkkitehtuurin mallintamisessa. Puhuja: Ida-Kaisa Isoviita, Senior Consultant (Coala)

Ida-Kaisa on yksi Coalan Sparx EA -välinekouluttajista, mutta myös muut yleisimmät mallinnusvälineet ovat hänelle tuttuja. Ida-Kaisalla on konkreettinen ote välineen käyttöön ja arkkitehtuurisisältöjen tekemiseen. Olennainen osa tehokasta mallintamista on juurikin välineen sujuva käyttö, jolloin voit keskittyä itse asiaan eli arkkitehtuurityöhön.

HUOM! Webinaari on mahdollista katsoa myös jälkitallenteena, jos et pääse mukaan live-lähetykseen. Muista rekisteröityä ensin Oppia.fin käyttäjäksi.

Coala on yksi Oppia.fi kouluttajakumppaneista. Tutustu Coalan koulutustarjontaan TÄÄLTÄ

för att se inspelningen av detta webinar
Tutustu Archi-välineeseen kokonaisarkkitehtuurin mallintamisessa
21.03.2024 09:00 - 10:00

Mer information
elina.erkkila@coala.fi
0503004154

Leverantörer

product search