Tillbaka till webinar-kalendern

NIS2-direktiivi 30 minuutissa

29.02.2024 13:00 - 13:30

Webinaaritallenne: NIS2-direktiivi 30 minuutissa

Webinaarista sanottua

Kuuntelijapalaute: arvio 4/5 ja 100 % suosittelee.

  • "Tämä on ajankohtainen aihe"

  • "Hyvin tiivistetty kirjalliseen esitykseen pähkinänkuoressa asiat"

  • "Selkeä esiintyjä ja tiiviissä paketissa tiedot aiheesta!"

 

Webinaarissa kuulet puolessa tunnissa tiiviisti, mikä on NIS2-direktiivi ja mitä organisaatioita se koskee sekä miten siihen kannattaa valmistautua.

 

Tervetuloa webinaariin, jossa kuulet:

  • Mikä NIS2 on ylipäätään?
  • Millaisia organisaatioita se koskee?
  • Milloin NIS2 tulee voimaan?
  • Mitä vaatimuksia tähän liittyy?
  • Miten siihen voi varautua?
     

Katso lyhyt ennakkoesittely videolta

 

Mikä on NIS2?

NIS2 on Euroopan unionin direktiivi, jonka tavoitteena on parantaa tietoturvallisuutta sekä varmistaa tietoturvan taso. Direktiivissä määritellään jäsenvaltioiden velvollisuudet ja vastuualueet tietoturvan hallinnassa.

 

Katso myös

 

Webinaariasiantuntija

Mika Muurinen, Senior Security Advisor

Senior Security Advisor Mika Muurinen työskentelee Elisan tietoturvatiimissä, jossa hänen alueenaan on asiakkaiden hallinnollinen tietoturva sekä tietoturvaan liittyvät lakisääteiset vaatimukset. Mika on innostunut tietoturvasta ja haluaa auttaa yrityksiä ja organisaatioita parantamaan tätä. Mikalla on tietoturvahallintamallin ISO 27001 Lead Implementer- ja Lead Auditor -sertifikaatit hallinnollisen tietoturvan saralta.

 

Webinaarin järjestäjä

Wakaru on osaamistalo, jonka ammattilaiset auttavat vahvalla kokemuksellaan asiakkaitaan onnistumaan. Tarjoamme vuosien kokemuksella parhaita käytäntöjä asiakkaiden liiketoiminnan ja henkilöstön jatkuvan kehittämisen tueksi. Asiakasyrityksemme lukeutuvat Suomen top 100 suurimpiin yrityksiin. Vuosittain valmennamme lähes 3 000 ammattilaista palvelujohtamisen ja projektijohtamisen edelläkävijöiksi ja järjestämiimme tapahtumiin osallistuu 4 500 ammattilaista. Asiakastyytyväisyytemme on korkea – lähes 100 % asiakkaistamme suosittelisi palveluitamme myös kollegalleen. Olemme sertifioitu ja hyväksytty koulutusorganisaatio (ATO, Authorized Training Organisation).

Wakaru @LinkedIn

 

för att se inspelningen av detta webinar
NIS2-direktiivi 30 minuutissa
29.02.2024 13:00 - 13:30

Mer information
laura.hassel@wakaru.fi

Leverantörer

product search