Webinaarikalenteriin

Eväitä retkelle kohti ESM:ää

19.09.2023 10:00 - 11:00

Monissa yrityksissä IT-palvelunhallinnan käytännöt sekä niihin liittyvät tekniset ratkaisut ovat jo vakiintuneita, ja löytäneet paikkansa IT-organisaation toiminnan ohjaajana. Voisiko myös palvelunhallinnan konsepteja ja käytäntöjä laajentaa koko yritykseen ja mitä siitä seuraisi?

Olisiko aika pakata eväskori ja lähteä retkelle kohti ESM:ää (Enterprise Service Management)!

Tässä webinaarissa pohditaan:

  • Miksi yritykset haluavat lähteä laatimaan ESM-tiekarttoja ja mitä arvoa yritystason palvelunhallinnasta voi saada? 
  • Käymme läpi erilaisia lähestymisiä ESM-ajattelun toteuttamiseen.
  • Keskustelemme ESM-retkellä kohdattavista haasteista ja riskeistä.

Tule hakemaan eväitä ESM-ajatteluun omassa organisaatiossasi! Huom. Emme lähesty aihetta tekniseltä näkökulmalta eli et tarvitse palvelunhallintajärjestelmän teknistä osaamista saadaksesi tilaisuudesta mukaan viemisiä. Ilmoittaudu nyt!
 

Jari Ilmonen, Vanhempi johdon konsultti, Gofore

Jari Ilmonen toimii vanhempana johdon konsulttina Goforella. Hän on yli 20 vuotisen uransa aikana vetänyt johdon strategiatyöpajoja, kehittänyt ja toteuttanut Business/IT-projektiportfolion hallintaprosesseja, vastannut erilaisten tietohallinnon hallintomallien luomisesta ja käyttöönottamisesta. Jarilla on myös vuosien kokemus palvelujohtamisen kehittämisestä ESM- ja IT-näkökulmista kansainvälisessä ympäristössä. Goforella Jarin toimeksiannot ovat liittyneet tietohallintojen toiminnan kehittämistehtäviin. Jari sparraa ja auttaa johtoa luomaan toimivia käytäntöjä ja kehitystiekarttoja. Jari on myös konsultoinut asiakkaita palvelunhallintajärjestelmien hankintaan liittyvissä kysymyksissä.

katsoaksesi webinaarin tallenteen.
Eväitä retkelle kohti ESM:ää
19.09.2023 10:00 - 11:00

Lisätietoja
johanna.sjoblom@itsmf.fi
0408392111