Tiedote: Koronaviruksen vaikutukset Oppia verkkokaupan valmennus- ja tapahtumatoimintaan

Päivitetty tiedote 16.8.2021

Hyvä asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme,
Seuraamme aktiivisesti tilannetta ja noudatamme tarkasti AVI:n määräyksiä sekä THL:n ja STM:n ohjeistuksia. Tällä hetkellä toimimme seuraavasti:

Valmennukset
Valmennuksia järjestetään toistaiseksi ensisijaisesti etäopetuksena. Joissakin tapauksissa hybriditoteutukset sekä lähiopetus on mahdollista. Koulutuskalenterissa on päivämäärän alla näkyvissä kyseisen toteutuksen opetusmuoto. Toteutuksen sivulla on näkyvissä tarkemmin etäopetuksen teknologia tai lähiopetuksen paikka. Etäopetukseen osallistutaan omalta tietokoneelta.

Tapahtumat
Lähiajan tulevat tapahtumat ovat siirtyneet eteenpäin. Tarkkailemme tilannetta ja teemme päätöksiä tulevien, vielä kalenterissa olevien, live-tapahtumien osalta aina kun lisää tietoa on saatavilla.
Tapahtumia järjestetään tilanteen salliessa sekä perinteisesti live -tapahtumina että virtuaalitapahtumina. Tapahtumasivulla on aina kerrottu kyseisen tapahtuman toteutusmuoto. Live -tapahtumissa huomioimme aina sen hetkiset suositukset ja tapahtumissa kiinnitetään erityisesti huomiota tilojen osalta sujuvaan liikkumiseen ja tarjoiluissa hygieenisyyteen. Tapahtumatuotannossa yhteistyökumppaneinamme toimivat alan ammattilaiset, kuten Messukeskus ja hotellit, näin voimme varmistaa turvalliset tilaisuudet.

Katso täältä esimerkiksi Messukeskuksen turvallisuusohjeistus:
https://messukeskus.com/press-release/messukeskuksen-turvallisuusohjeistus/
https://messukeskus.com/ohjeet-turvalliseen-tapahtumaosallistumiseen/

Lisätietoja Oppia.fi:n asiakaspalvelu info@oppia.fi

Vill du bli partner med Oppia.fi?

Kontakta oss