Miksi töissä ei keskitytä? Miten keskittymiskykyä voidaan parantaa? Mitä se vaatii keneltäkin? Entä mitä se antaa?
Tunnistatko itsessäsi tai tiimissäsi ilmiön, jossa toimeen saatetaan tarttua rivakasti ja rehvastellenkin, mutta pian tehtävän toteuttaminen jää kesken tai menee muuten pieleen? Tällöin sama asia joudutaan usein hoitamaan kahdesti tai jopa useammankin kerran, kunnes työn jälki on kelvollista.
Erilaiset tiimistä tai sen ulkopuolelta tulevat signaalit haittaavat usein keskittymistämme. On neuvonpyyntöä, häiriökysyntää ja montaa muutakin asiaa. Siksi kannattaa sopia yhteisesti esimerkiksi siitä, milloin ja miten mihinkin viesteihin tarvitsee tai ei tarvitse reagoida.
Tämän lisäksi tarvitaan muitakin työkaluja. Tiesitkö, että henkilö, jonka keskittymiskyky on häiriötilassa, saattaa toistuvasti keskeyttää itse itsensä, jos kukaan muu ei hänen tekemistään keskeytä?
Tässä valmennuksessa saat vastauksia ja käytännön työkaluja esimerkiksi näihin valitettavan tyypillisiin ongelmiin:
Kokonaisuus on suunniteltu tiimeille ja työyhteisöille, jotka haluavat yhdessä kehittää keskittymiskykyään.
Valmennuksen kesto kokonaisuudessaan on 1 päivä. Valmennus voidaan järjestää myös kahtena erillisenä puolenpäivän mittaisena toteutuksena.
Katariina Sorvanto KataKoski Oy:stä on juristi ja työyhteisövalmentaja, joka on tutustunut laajasti johtamiseen ja organisaatioiden toimintaan sekä teoriassa että käytännössä – esihenkilönäkin työskennellen.
Valmennuksissaan Katariina yhdistää olennaisen lainsäädännön ja oikeuskäytännön soveltamisen hyvään johtamiseen ja lähiesihenkilötyöhön. Näin osallistujat saavat parhaan mahdollisen kokonaiskuvan niistä raameista, joissa he ja muut työyhteisön jäsenet voivat vastuullisesti toimia.
Katariina pitää yllä osaamistaan myös itse opiskellen. Tällä hetkellä hän viimeistelee työhyvinvointia käsittelevää KTM-tutkinnon lopputyötään ja kouluttautuu personal traineriksi.
Katariina on innostava ja pidetty, pitkällä esiintymiskokemuksella toimiva valmentaja. Valmennustehtävien lisäksi hän konsultoi asiakkaitaan työoikeudellisissa kysymyksissä.