Kurssin kuvaus
Onko organisaatiossanne käynnistymässä kehitys- tai muutosohjelma, joka liittyy kaupallisen mallin kehittämiseen, myyntityön uudistamiseen, osaamisen valmentamiseen tai palvelujen innovointiin ‒ tai tarvitsetteko jo käynnistetyn hankkeen toteuttamiseen 100% etäratkaisun?
Yhden päivän pituisella kurssilla tunnistamme parhaat ratkaisumallit etäkehittämisen fasilitointiin.
Keskustelemme siitä, kuinka
Toteutamme organisaatiollenne räätälöidyn suunnittelu- ja valmennuspäivän, joka perustuu Hybrid Co-working™ -metodiin. Käytämme kurssin toteuttamiseen samaa työkalupakkia, jonka kehitystiiminne voi ottaa käyttöön omassa projektissaan. Kurssipäivän aikana simuloimme ketterän toteutusmallin organisaationne todelliseen tai fiktiiviseen kehityskeissiin.
Kohderyhmät
Koulutus on tarkoitettu projektipäälliköille, kehitysprojektien ohjausryhmille, kehitysjohtajille ja hankkeisiin osallistuville tiimien jäsenille. Kurssin sisältö kiinnostaa myös henkilöstö- ja yritysjohtoa.
Kurssin ohjelma
1. Kehitysprojektin suunnitteluvaihe
2. Kehitystyön toteuttaminen ja ohjaus (moderointi)
Toteutusympäristöt
Kurssi toteutetaan virtuaalisissa kehitysympäristöissä.Tuotamme valmennuspäivää varten organisaatiolle räätälöidyn suljetun etäympäristön, jossa saatetaan käyttää Online Co-workingia (vaiheet 1-2) ja Teams-työpajoja (kick-off, synteesi ja räätälöinti). Huom: kurssin sisältö ohjaa ensisijaisesti projektin suunnitteluun, fasilitointiin ja erilaisten ympäristöjen suunnitteluun - kurssilla ei vertailla eri teknologiaratkaisuja ja niiden eroja.
Kieliversiot
Kurssi voidaan toteuttaa suomen- tai englanninkielisenä (The Mastery of Digital Facilitation, an organization tailored approach for managing a business development project).
Referenssit
Referenssejämme hybridimetodien soveltamisesta ovat mm. Valmet Technologies, Konecranes, Nokia, Moventas, Antalis, Finavia, Lehto Group, Valmet Automation ja Jyväskylän yliopiston MBA-kurssi.
Hyöty osallistujille
Kurssin tuloksena yhteiskehitetään organisaatiokohtainen toteutusmalli todelliselle tai fiktiiviselle etäkehitysprojektille. Syntyy toteutuksen tiekartta ja metodisetti.