Mindfulness-kurssit

Kesto: 4.0 pv
Kurssin hinnoittelu

Tuotekuvaus

Mindfulness kurssit – 8 viikon  intensiivikurssi hyvinvointiin Tampereella ja Helsingissä

Mindfulness on tutkitusti tehokas menetelmä stressin lievittämiseksi ja hyvinvoinnin lisäämiseksi. Mindfulness eli tietoinen hyväksyvä läsnäolo opettaa sinua kiinnittämään huomiosi siihen, mikä on tässä hetkessä – ympäristössä, mielessä, kehossa, muissa ihmisissä. Murehtivat ajatukset vähenevät, virkeys lisääntyy ja energiaa ei valu turhaan. Mindfulness-harjoittelu auttaa tutkitusti esimerkiksi stressin hallinnassa, elämän mielekkyyden parantamisessa sekä ihmissuhdetaidoissa ja esim. asiakastyössä.

Kurssi koostuu 4 tapaamisesta sekä itsenäisestä päivittäisestä n. 0,5 tunnin harjoittelusta CD-äänitteiden avulla.

Kurssi sisältää:

  • teoriatietoa: mm. Mindfulness ja tunnetaidot, vahvuudet ja myötätunto itseä kohtaan, mindfulness työelämässä, Mindfulness ja arki
  • erilaisia mindfulness-harjoituksia
  • Mindfulness intensiivikurssi-CD:t oman harjoittelun tueksi

Valmennusta järjestään myös  yrityskohtaisesti räätälöitynä.Mindfulness on tutkitusti tehokas menetelmä stressin lievittämiseksi ja hyvinvoinnin lisäämiseksi. Luotaimen Mindfulness-kurssi sisältää sekä teoriatietoa että erilaisia mindfulness-harjoituksia. Osallistujat saavat lisäksi intensiivikurssi-CD:t oman harjoittelun tueksi. Kurssi sisältää 4 tapaamista noin 8 viikon aikana iltaisin Tampereella.Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!