CxO Vaikutusvoima™ -karismavalmennus etänä

Kesto: 1.0 pv
Kurssin hinnoittelu

Tuotekuvaus

Luontaisella vaikutusvoimallasi vakuutat muut sekä järjen että tunteiden tasoilla

 • Johtajana saat henkilöstösi luottamaan ja toteuttamaan strategiaa
 • Esimiehenä saat johdettavasi motivoitumaan ja sitoutumaan
 • Myyntityössä vakuuttavuutesi ratkaisee, vasta sen jälkeen tulee brändi, tuote ja hinta
 • Asiantuntijana saat viestisi paremmin perille
 • Kouluttajana saat innostettua opiskelijasi oppimaan

Mitä vaikutusvoima on ja mitä se ei ole??

Pelkkä asiaosaaminen harvoin riittää tekemään vaikutusta.  Se, mitä sinä olet ja miten se toiminnassasi välittyy, ratkaisee. Vaikutusvoima ei ole päälle liimattuja tekniikoita, vaan jotain paljon enemmän ja syvempää. Se on jo sinussa. Vuorovaikutuksessa yli 90 % on muuta kuin puhetta: kehon kieltä, ilmeitä ja äänen sävyjä. Jos sanomasi ja muu viestintäsi ovat ristiriidassa, sinuun ei luoteta eikä asiastasi innostuta. Tiedostamalla tämän, voit välittömästi korjata joitakin asioita. Vaikuttamisen taito on paljon enemmän kuin pelkkä esiintymis- tai puhetaito. Se ei myöskään ole synnynnäinen ominaisuus, vaan taito, jota kuka tahansa voi kehittää.

Asiakastarpeesta syntynyt, vuosien tutkimustyöhön ja testaamiseen perustuva CxO Vaikutusvoima™ -malli sisältää kahdeksan ulottuvuutta, jotka ovat vaikuttavuuden kulmakiviä: läsnäolo, innoitus, viestintä, olemus, itsetunto, tunneäly, rohkeus ja aitous. Kukin niistä koostuu ominaisuuksia, joihin voit itse vaikuttaa.

 

CxO Vaikutusvoima™ -profiili on ainutlaatuinen pohja kehittymissuunnitelmallesi

CxO Vaikutusvoima™ -profiilisi avulla voit verrata itsearvioitasi sinut tuntevien ihmisten sinusta saamaan vaikutelmaan sekä tuhansien ihmisen keskiarvoon. Vaikutusvoimaprofiili on luontaisen vaikuttavuutesi vahvistamisen lähtökohta – sen avulla voit määritellä kehityskohteesi. Vahvuuksia kannattaa vahvistaa ja heikkouksia harkiten kehittää. Vaikuttavuus on yksilöllistä, ei ole vain yhtä tapaa olla vaikuttava.

CxO Vaikutusvoima™ -pelissä pääset harjoittelemaan kannustavassa ympäristössä ja saat henkilökohtaiset kehittymisvinkit

Vaikutusvoimapeli havainnollistaa, mistä vaikutusvoimassa on kyse ja pääset itse harjoittelemaan. Muiden tehtäviä tarkkailemalla opit vaikuttavuuteen liittyviä asioita. Saat kannustavaa palautetta kanssapelaajiltasi ja kouluttajilta henkilökohtaiset vinkit vaikuttavuutesi kehittämiseksi. Luottamuksellisessa ilmapiirissä pelaajien vaikuttavuus vahvistuu kierros kierrokselta.

Päivän aikana jokainen koostaa omaa harjoituspäiväkirjaansa, jotta syntyneet oivallukset jäävät elämään intensiivisen koulutuspäivän jälkeenkin. Kurssilaiset ovat luonnehtineet päivää sanoilla luottamuksellista, keskustelevaa ja rentoa yhdessä oppimista.

UUTTA! Ääni välittää tunnetiloja enemmän kuin uskommekaan. Äänenkäytön huippuammattilainen Roni Malinen avaa siihen liittyviä saloja ja antaa vinkkejä. Jokainen osallistuja saa halutessaan palautteen omasta äänestään.

Palautetta

”Loistava ja innostava päivä vaikutusvoiman ytimeen ja sen kasvattamiseen.”

Miika Mäkitalo, toimitusjohtaja, M-Files, vuoden nuori johtaja 2016

”Koulutus antoi eväitä johtamiseen, kouluttamiseen ja esiintymiseen. Hyvä sisältö ja lämmin, luottamuksellinen tunnelma kohtasivat tässä koulutuspäivässä.”

Viivi Lehto-Peltomäki, design manager, toimitusjohtaja, Musta Design Oy

"Koulutuksessa keskityttiin minuun yksilöllisesti, sain monta oppia joita kannan mukana loppuelämän."

Roope Puurunen, myyntineuvottelija, Pohjois-Savon OP-Kiinteistökeskus Oy

Kouluttajat

Toni Hinkka on auttanut tuhansia ihmisiä kehittämään oma vakuuttavuuttaan toimitusjohtajista yhteiskunnallisiin vaikuttajiin, esiintyjiin, huippumyyjiin ja opettajiin. Hän on kollegoineen kehittänyt vaikuttavuuteen liittyviä menetelmiä vuodesta 2010 lähtien. Toni toimii CxO Professional Oy:n toimitusjohtajana, johtamisen ammattimentorina ja suomalaisen johtamisen parantamisen puolestapuhujana

Marja-Leena Tikkanen on vaikutusvoimakonseptin ja henkilöprofiloinnin kanssakehittäjä ja kouluttaja vuodesta 2016. CxO Professional Oy:n kehitystunnustelijana hän auttaa ja ohjaa yksilöitä ja työyhteisöjä kehittymishaasteissa henkilöprofilointien, uramentoroinnin, työnohjauksen sekä kouluttamisen keinoin.  

 

PS 1

Huomaat itsessäsi konkreettisia muutoksia jo päivän koulutuksen jälkeen. Saat välittömän palautteen kouluttajalta ja muilta kurssilaisilta. Tämä on mahdollista, koska osallistujamäärä on rajattu ja koulutuksessa vallitsee syvän luottamuksen ilmapiiri

PS 2

Olemme niin varmoja koulutuksemme toimivuudesta, että lupaamme vaikuttavuustakuun: palautamme kurssimaksusi, jos et ole tyytyväinen koulutukseen.

 

 

 

 Koulutuspäivän sisältö

 • Tavoitteet ja odotukset
 • Vaikuttavuuden merkitys eri tilanteissa
 • Mihin vaikuttamisen taito perustuu
 • CxO Vaikutusvoima™- profiilin purku ja kehityskohteiden valinta
 • CxO Vaikutusvoiman™ ulottuvuudet ja ominaisuudet osallistujien tarpeiden mukaan painotettuna
 • Vaikuttamisen taito -pelisessio, palaute ja henkilökohtaiset vinkit
 • Esiintymisen pikaklinikka
 • Palaute ja oivallukset, jatko-ohjeistus
 • 3 kk käyttöoikeus CxO Vaikutusvoima™ -verkko-oppimisympäristöön

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!