Lean-startti

Duration: 0.5 days
Course's pricing

Description

Tämä kokonaisuus on sinulle ja tiimillesi, jos haluatte oppia jatkuvan kehittämisen perusasiat helposti työn ohessa

Tunnistimme päivittäisessä lean konsultoinnissamme, että asiakkailla oli tarve oppia lean perusasiat, jotta he voivat paremmin arvioida mitä hyötyjä lean voisi tarkoittaa heidän kontekstissa, mutta ajan irrottaminen opiskeluun koettiin vaikeaksi.
 
Teimme yhdessä Gälliwasheren kanssa lean starttipaketin, jossa ei edellytetä lainkaan erikoisterminologian opistelua tai muuta ennakkoperehtymistä lean menetelmään. Mutta joka tuo osallistujille välittömästi konkreettista hyötyä.
 
Asiakkaan omassa kontekstissa ja omalla sisällöllä pidettävä koulutus mahdollistaa suoran linkin oppimisen ja kehityksen välille.
Länsimaissa teemme helposti eron päivittäisen johtamisen ja kehittämisen välillä: “Johtaminen + kehittäminen”, kun taas Toyotalla: “johtaminen = kehittäminen”
 
Kokemuksemme mukaan myös “tekeminen = oppiminen” toimii erinomaisesti. Tämän vuoksi haluamme tehdä oppimiskokemuksen osallistujien omassa kontekstissa ja omilla sisällöillä. Jos sinulla on tiedossa 3-8 henkeä samasta organisaatiosta, tulkaa yhdessä ottamaan lean haltuun.


Your course or event to Oppia.fi?

Contact us!