SQL-kielen perusteet

Längd: 2.0 dagar
Kursens prissättning

Kursbeskrivning

SQL-kieli on ANSI-instituutin standardoima kyselykieli, jota käytetään relaatiotietokannoissa olevien tietojen hakuun sekä tietosisällön muokkaamiseen. Moni raportointityöväline tuottaa taustalla SQL-kielistä koodia: sen ymmärtäminen on perusedellytys Business Intelligence -ympäristöjen kehittämiseen ja laadukkaampien raporttien tuottamiseksi.

Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti tietokantojen käyttäjille ja raportoijille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta SQL-kielestä. Kurssilla käytetään Affecto Academyn suomenkielistä materiaalia. Materiaalissa huomioidaan SQL-kielen standardin lisäksi myös Microsoftin ja Oraclen omien syntaksien tärkeimmät erot. Koulutukseen osallistuminen ei edellytä aikaisempaa tietokanta- tai ohjelmointikokemusta

Yleistä:

Kurssi pidetään suomeksi ja koulutusmateriaalina käytetään Affecton asiantuntijoiden kehittämää suomenkielistä koulutusmateriaalia, Kurssi sisältää paljon käytännön harjoituksia.

Kurssin hinta sisältää kurssimateriaalin sekä kurssitarjoilut päivittäin (kahvitukset, lounas).

Kurssipäivä alkaa klo 9:00 ja päättyy klo 16:30 - 17:00.

Kurssi pidetään Affecto Academyn koulutusluokassa osoitteessa Atomitie 2 (Bolero Business Park), 00370 Helsinki. Kurssi voidaan järjestää myös asiakaskohtaisesti asiakkaan tiloissa.Vill du bli partner med Oppia.fi?

Kontakta oss!