JOHTORYHMÄÄN BOOSTIA

Duration: 3.0 days
Course's pricing
Kerro tavoitteistasi, räätälöidään yhdessä vaikuttava prosessi.

Description

Työ, työelämä ja liiketoiminta ovat murroksessa. Murros vaatii uudenlaista johtamista ja johtajuutta. Johtoryhmän toiminta vaatii uudenlaisia tiimitaitoja ja vaikuttamista tiiminä muihin tiimeihin. Boostia johtoryhmälle.

Caleidocons™ yhteistyöllä varmistat, että  johtoryhmän

  • toiminta ja päätöksenteko on optimaalista myös painetilanteissa
  • työkulttuurissa vuorovaikutus korostuu
  • kyky ja halu vaikeiden asioiden ratkaisuun vahvistuu

Uniikki Caleidocons™-kehittämiskonsepti pohjautuu neurotieteeseen ja aivotutkimukseen: yksilöllinen psykofysiologinen painekäyttäytymismittaus kertoo, miten aivot ohjaavat toimintaa ja päätöksentekoa tiukassa tilanteessa. Mittaustulos katalysoi jokaisen oppimista ja kehittymistä.

Johtoryhmän kehityskaari rakennetaan tiimicoachingin menetelmin. Se tuo energiaa uudenlaiseen ajatteluun. Työnilo löytyy uudesta tekemisen tavasta. Muutos on mahdollisuus!

Kun toimimme ryhmässä uuden oppiminen ja kehittyminen perustuu sosiaalisen muistin varaan. Yhteistyö ei kuormita rajallista työmuistia. Tekeminen on dynaamista, kun yhteistyötä ohjaa kaksi ammatticoachia. Prosessi sisältää n. 20 tuntia yhteistyötä kuuden kuukauden aikana.

Painekäyttäytymismittaus tuo suoraan asian ytimeen, yksilöllinen palaute käynnistää kehittymisen ja johtoryhmän yhteistyö kahden ICF coachin kanssa tuo uutta virtaa, vahvistaa luottamusta ja  varmistaa päätöksenteon kriittisillä hetkillä.

Kun ryhmässä tapahtuu muutoksia, uudet jäsenet saavat oman profiilinsa ja ryhmäprofiili uusitaan. Johtoryhmän muiden jäsenten ei tarvitse tehdä painekäyttäytymismittausta uudelleen, koska painekäyttäytymistapa ei muutu. Uuden ryhmäprofiilin pohjalta toteutetaan tarvittava määrä jatkotapaamisia.Your course or event to Oppia.fi?

Contact us!