Webinaarikalenteriin

Uusi PRINCE2® 7 edition 30 minuutissa

15.12.2023 09:00 - 09:30

Webinaaritallenne: Uusi PRINCE2 7 edition 30 minuutissa

Webinaarista sanottua

Kuuntelijapalaute: arvio 4,1/5 ja 100 % suosittelee.

  • "Tulossa olevan version päivitykset tiivistetysti ja selkeästi esitettyinä"
  • "Hyvä yleiskatsaus prince2"
  • "Ajankohtainen aihe ja tiivis esittely ja johdanto aiheeseen."
  • "Tiivis infopaketti."

Tule kuulemaan 30 minuutissa, miten PRINCE2 uudistuu! Maailman johtava projektinhallintamenetelmä on kehittynyt vastaamaan tulevaisuuden tarpeisiin. Parhaat käytännöt parantuvat entisestään.

PRINCE2 7 vastaa projektinhallinnan alalla tapahtuviin muutoksiin ja sopeutuu jatkuvasti kehittyviin työtapoihin ja teknologioihin. Uusin versio heijastaa modernia projektien johtamisen sisällyttäen uusimmat prosessit, työkalut ja teknologiat pysyäkseen askeleen edellä. Uusi versio on entistä kevyempi ja kattavampi ja se sopii erinomaisesti niin suuriin kuin pieniinkin projekteihin.

Tervetuloa mukaan ja tästä kannattaa vinkata myös muille!

 

Katso myös

 

Webinaariasiantuntija

Aaro Ollikainen on sertifioitu projektipäällikkö (PRINCE2 Practitioner, IPMA C, PMP, PRINCE2 Agile) ja projektijohtamisen valmentaja. Aarolla on yli 20 vuoden kokemus liikkeenjohdon konsultoinnista ja yrityskohtaisista valmennuksista. Hän on työskennellyt esimerkiksi ICT-, infrastruktuuritoimitus-, lääke- ja asiantuntijapalvelualan yritysten sekä julkisen sektorin organisaatioiden kanssa. Aaro tunnetaan taitavana valmentajana ja coachina, joka saa aikaan konkreettisia tuloksia valmennettaviensa toiminnassa.

Aaro @LinkedIn

 

Webinaarin järjestäjä

Wakaru on osaamistalo, jonka ammattilaiset auttavat vahvalla kokemuksellaan asiakkaitaan onnistumaan. Tarjoamme vuosien kokemuksella parhaita käytäntöjä asiakkaiden liiketoiminnan ja henkilöstön jatkuvan kehittämisen tueksi. Asiakasyrityksemme lukeutuvat Suomen top 100 suurimpiin yrityksiin. Vuosittain valmennamme lähes 3 000 ammattilaista palvelujohtamisen ja projektijohtamisen edelläkävijöiksi ja järjestämiimme tapahtumiin osallistuu 4 500 ammattilaista. Asiakastyytyväisyytemme on korkea – lähes 100 % asiakkaistamme suosittelisi palveluitamme myös kollegalleen. Olemme sertifioitu ja hyväksytty koulutusorganisaatio (ATO, Authorized Training Organisation).

 

PRINCE2® is a registered trademark of AXELOS Limited, used under the permission of AXELOS Limited. All rights reserved. The SwirlTM is a trademark of AXELOS Limited, used under the permission of AXELOS Limited. All rights reserved. Wakaru Oy is an Accredited Training Organisation for PRINCE2®.

katsoaksesi webinaarin tallenteen.
Uusi PRINCE2® 7 edition 30 minuutissa
15.12.2023 09:00 - 09:30

Lisätietoja
aaro.ollikainen@wakaru.fi
0407751134