Webinaarikalenteriin

Projektiosaamisen polku - kertainnostuksesta kokonaisuuteen

06.09.2023 10:00 - 11:00

Webinaaritallenne: Projektiosaamisen polku - kertainnostuksesta kokonaisuuteen!

Kertainnostuminen ei lämmitä ketään ja kokonaisuus ratkaisee – osaamisen kehittämisessäkin. Uskomme vakaasti siihen, että osaamisen kehittäminen on elinikäinen tehtävä, ja että työnantajan näkökulmastakin jokaisen asiantuntijan kehittämistä pitää tehdä pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti.

Olemme rakentaneet valmiita osaamispolkuja eri työelämän avainrooleille, perustaen ne kansainväliseen SFIA-kompetenssistandardiin. Polut ovat modulaarisia, ja niistä voidaan rakentaa jokaiselle organisaatiolle sopiva ratkaisu. Tässä webinaarissa kuulet rakentamastamme projektiosaamisen polusta eri rooleihin.

Hyvä pohja osaamispolulle on kumppanimme C&Q Systemsin -osaamiskartoitus, jolla voidaan todentaa yksilöiden lähtötaso. Osaamispolun voi rakentaa Wakarun avoimien kurssien tarjoamasta, asiakaskohtaisista toteutuksista ja videokirjastoista.

Kukaan ei ole kaikissa asioissa mestari, emme mekään. Osaamispolkumme sisältävät myös kumppaneidemme toteuttamia osioita. Olemme valikoineet juuri tähän tarkoitukseen parhaiden kumppaniemme palvelut yli 150 palveluntarjoajan joukosta!

Lue lisää projektiosaamisen polusta

 

Webinaariasiantuntija

Aaro Ollikainen, Head of Consulting, Wakaru

Aaro Ollikainen on sertifioitu projektipäällikkö (PRINCE2 Practitioner, IPMA C, PMP, PRINCE2 Agile) ja projektijohtamisen valmentaja. Aarolla on yli 20 vuoden kokemus liikkeenjohdon konsultoinnista ja yrityskohtaisista valmennuksista. Hän on työskennellyt esimerkiksi ICT-, infrastruktuuritoimitus-, lääke- ja asiantuntijapalvelualan yritysten sekä julkisen sektorin organisaatioiden kanssa. Aaro tunnetaan taitavana valmentajana ja coachina, joka saa aikaan konkreettisia tuloksia valmennettaviensa toiminnassa.

Aaro @LinkedIn

 

Aiheeseen liittyviä palveluita ja materiaalia

 

Webinaarin järjestäjä

Wakaru on osaamistalo, jonka ammattilaiset auttavat vahvalla kokemuksellaan asiakkaitaan onnistumaan. Tarjoamme vuosien kokemuksella parhaita käytäntöjä asiakkaiden liiketoiminnan ja henkilöstön jatkuvan kehittämisen tueksi. Asiakasyrityksemme lukeutuvat Suomen top 100 suurimpiin yrityksiin. Vuosittain valmennamme lähes 3 000 ammattilaista palvelujohtamisen ja projektijohtamisen edelläkävijöiksi ja järjestämiimme tapahtumiin osallistuu 4 500 ammattilaista. Asiakastyytyväisyytemme on korkea – lähes 100 % asiakkaistamme suosittelisi palveluitamme myös kollegalleen. Olemme sertifioitu ja hyväksytty koulutusorganisaatio (ATO, Authorized Training Organisation).

Wakaru @LinkedIn

 

katsoaksesi webinaarin tallenteen.
Projektiosaamisen polku - kertainnostuksesta kokonaisuuteen
06.09.2023 10:00 - 11:00

Lisätietoja
laura.hassel@wakaru.fi