Webinaarikalenteriin

Karisma ja aistit johtamistyössä

30.05.2024 09:00 - 09:45

Tervetuloa webinaariin: Karisma ja aistit johtamistyössä!

Yksi johtajan tärkeimmistä taidoista on kyky vakuuttaa muut ideoidensa taakse. On kyseessä sitten kokous esihenkilön, asiakkaan tai oman tiimin kanssa, päätöksentekoon vaikuttaa paljon enemmän ehdottajan persoona kuin sisällön järkevyys. Kahnemanin mukaan 95 prosenttia päätöksistä tehdään nimittäin järjen sijaan tunteella.

Tässä webinaarissa kuulet, mikä saa muut ihmiset pitämään johtajaa karismaattisena ja saat paljon vinkkejä oman karismasi kehittämiseen. Lisäksi opit, miten pystyt myös vaikuttamaan tapaamisten tunnelmaan ja osallistujien mielikuviin eri aistien kautta. Puhumme myös siitä, millaiset eleet, sävyt ja sanat vahvistavat tai heikentävät viestiä ja luotettavuutta.

Tämä webinaari on suunnattu erityisesti palvelu- ja projektipäälliköille, mutta sopii kaikille johtamisen teemoista kiinnostuneille. Tule mukaan, niin saat lisää painoarvoa näkemyksillesi!

Lämpimästi tervetuloa webinaariin, jollaista et ole aiemmin kokenut. Tämä jättää sinulle takuulla muistijäljen!

Webinaari järjestetään Teamsillä.
 

Asiakkaiden kokemuksia webinaarin asiantuntijoista

Webinaariasiantuntijamme ovat kiiteltyjä valmentajia ja esiintyjiä. Lue alta asiakkaidemme kokemuksia:

Tapahtumaosallistujien kokemuksia Asiakaspalvelupäivästä 

Toni Hinkan esitys tapahtumassa sai paljon kiitosta ja puhuja-arvion 4,63/5!

  • Unohtumaton aloitus, hyvin rakennettu kokonaisuus.
  • Kiva ja persoonallinen tulokulma tuttuun aiheeseen.
  • Todella mielenkiintoinen ja ajatuksia herättävä
  • Tää olisi voinut olla pitempi!
  • Hyvä setti kokonaisuudessaan!
     

Asiakaskokemus yrityskohtaisesta valmennuksesta 

Valmentajina Heidi Torn ja Toni Hinkka ovat saaneet loistavaa palautetta yrityskohtaisista valmennuksista. OmaSP:n asiakaspalvelulle järjestetty valmennus oli menestys. Lue juttu kokonaisuudessaan ja lisää asiakaskokemuksia Wakarun Asiakastarinoista tästä.

"...Valmennus oli kerta kaikkiaan loistava! Se oli inspiroiva, mukaansatempaava, monipuolinen ja aktiivinen. Esiintymistapa oli aivan uskomaton ja se sai herätettyä varmasti jokaisen mielenkiinnon. Tämä meni heti jokaisella tunteisiin, hyvällä tavalla. En varmasti osaa tarpeeksi hyvin kuvailla, miten antoisa valmennus oli.

Olen päivistä täysin häkeltynyt. Saimme konkreettisia asioita asiakaspalvelumme laadun parantamiseen, jotka aiomme ottaa heti käyttöön! Kiitokset siis Wakarun myynnille, kun lähestyitte minua sekä super iso erityiskiitos vielä kertaalleen valmentajille ❤️!"

- Noora Heinänen, Esihenkilö, asiakaspalvelu, OmaSP
 

Katso myös

 

Webinaariasiantuntijat

Toni Hinkka
Johtamisen ja vaikuttamisen valmentaja, tietokirjailija, Vaikutusvaltaistuin Oy

Toni Hinkka on aistien ja karisman vaikuttavuuteen ja neuvottelukumppanin tulkintaan keskittyvän Vaikutusvaltaistuimen toinen perustaja ja osakas. Hän on valmentanut parikymmentä vuotta vaikuttajia, johtajia, myyjiä ja asiakaspalvelijoita rakentamaan syvää luottamusta toisiin ihmisiin. Toni on myös jo käsitteeksi muodostuneen vaikutusvoimaprofiloinnin keksijä ja kehittäjä.
 

Heidi Torn
Toimitusjohtaja, asiakaskokemuskouluttaja, rekrytoija, ääninäyttelijä, Vaikutusvaltaistuin Oy

Heidi Torn on aistien ja karisman vaikuttavuuteen ja neuvottelukumppanin tulkintaan keskittyvän Vaikutusvaltaistuimen toimitusjohtaja. Hän on myös kouluttanut yrityksiä asiakaskokemuksen saavutettavuuden kehittämisessä ja pitänyt palveluita mysteeritestaavaa podcastia. Heidi on myös tehnyt useita vuosia töitä hakijakokemuksen parissa.
 

Webinaarin järjestäjä

Wakaru on osaamistalo, jonka ammattilaiset auttavat vahvalla kokemuksellaan asiakkaitaan onnistumaan. Tarjoamme vuosien kokemuksella parhaita käytäntöjä asiakkaiden liiketoiminnan ja henkilöstön jatkuvan kehittämisen tueksi. Asiakasyrityksemme lukeutuvat Suomen top 100 suurimpiin yrityksiin. Vuosittain valmennamme lähes 3 000 ammattilaista palvelujohtamisen ja projektijohtamisen edelläkävijöiksi ja järjestämiimme tapahtumiin osallistuu 4 500 ammattilaista. Asiakastyytyväisyytemme on korkea – lähes 100 % asiakkaistamme suosittelisi palveluitamme myös kollegalleen. Olemme sertifioitu ja hyväksytty koulutusorganisaatio (ATO, Authorized Training Organisation).

Wakaru @LinkedIn

Karisma ja aistit johtamistyössä
1.00 Kpl
Karisma ja aistit johtamistyössä
1.00 Kpl
Karisma ja aistit johtamistyössä
0,00 €
+ alv. 24%.
Karisma ja aistit johtamistyössä
30.05.2024 09:00 - 09:45

Lisätietoja
laura.hassel@wakaru.fi