Käytännön prosessisuunnittelu (online)

Kesto: 0.5 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: englanti, Materiaali: pdf
Käytännön prosessisuunnittelu (online), ei tenttiä
1.00 Kpl
Käytännön prosessisuunnittelu (online) (0.5 pv), 21.11.2023
1.00 Kpl
Käytännön prosessisuunnittelu (online) (0.5 pv), 21.11.2023
1.00 Kpl
Käytännön prosessisuunnittelu (online) (0.5 pv), 21.11.2023
1.00 Kpl
Käytännön prosessisuunnittelu (online) (0.5 pv), 21.11.2023
1960 €
+ alv.. 24%.
Oppiasopimushinta: 392,00€

Tuotekuvaus

Prosessit ovat palveluorganisaation tehokkaan ja arvolähtöisen toiminnan selkäranka. Toimintatapojen asianmukainen ja ammattimainen kuvaaminen auttaa ymmärtämään oman toiminnan arvoketjuja, mahdollistaen prosessien asiakas- ja palvelulähtöisen kehittämisen.

Prosessien kuvausosaaminen ei ole organisaatioissa itsestäänselvyys, vaikka niissä työskentelevät ihmiset voivat olla palveluhallinnan viitekehyksiin syvällisestikin perehtyneitä asiantuntijoita. Kuitenkin se, että prosesseja osataan määritellä ja kuvata merkityksellisellä tavalla, on organisaation kehittämisen kannalta erittäin tärkeää.

Käytännön prosessisuunnittelu -koulutuksessa käydään läpi prosessisuunnittelun perusteet ja tavat kuvata prosesseja, niiden aktiviteetteja ja tehtäviä, sekä näihin liittyviä rooleja ja vastuita. Koulutus auttaa ymmärtämään ja parantamaan organisaation toiminnan kannalta kriittisiä toimintamalleja.

Mistä tässä on Kyse?

Käytännön prosessisuunnittelu -koulutus syntyi havainnosta, että palveluorganisaatioiden prosessien kuvaamisosaaminen on puutteellista. Tämä aiheuttaa helposti prosessien suunnittelun ja jatkokehityksen aikaisia kommunikointiongelmia ja johtaa pahimmillaan tehottomaan ja jopa virheelliseen toimintaan. Toisaalta asiantuntijoiden kalenterit voivat olla hyvin täynnä ja aikaa koulutuksiin voi olla vaikea järjestää.

Koulutuksen aikana osallistujille esitellään puolen päivän tiiviissä paketissa prosessisuunnittelun kannalta keskeinen termistö ja käsitteet sekä opetetaan prosessien kuvaamista harjoitustehtävien avulla.

Ja mikä tärkeintä: Käytännön prosessisuunnittelu -koulutuksessa opitaan soveltamaan teoriaa käytäntöön.

Koulutustoteutukset ja -sisältö?

Koulutus koostuu lyhyen luentomuotoisen opetuksen lisäksi joukosta harjoitustehtäviä. Koulutus sisältää seuraavat aihealueet:

  • Prosessisuunnittelun määritelmät ja tasot
  • Prosessien kuvaaminen
  • Prosessiin liittyvien roolien ja tehtävien kuvaaminen
  • Prosessien dokumentointi
  • Käyttötapauksiin perustuvat harjoitukset


Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!