PRINCE2® 6th Edition Overview

Kesto: 1.0 pv
Kurssin hinnoittelu

Tuotekuvaus

(Koulutuspäivän aikataulu on klo 9-17)

ESITTELY: PRINCE2 (PRojects IN Controlled Environments) on projektijohtamisen "de facto"- standardiksi kehittynyt prosessipohjainen lähestymistapa ja menetelmä. PRINCE2 pyrkii luomaan hallitun ja hyvin johdetun projektinhallintaympäristön sekä tarjoamaan selkeiden prosessien ja niihin liittyvien elementtien kautta yksiselitteisen tavan kaikenlaisten projektien läpivientiin. PRINCE2 tarjoaa reaalimaailmassa testattujen parhaiden käytäntöjen kautta maailmanluokan systematiikan projektijohtamiseen. PRINCE2 on erittäin laajasti hyödynnetty sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. PRINCE2-viitekehys on vapaasti saatavilla ja sen taustalla on OGC (Office of Government Commerce).

Valmentajina toimivat Wakarun kokeneet ja PRINCE2-sertifioidut valmentajat.

TAVOITE: Kurssin jälkeen osallistujalla on yleiskuva PRINCE2-projektinhallintaviitekehyksestä, sen prosesseista, peruskäsitteistä, elinkaaresta, periaatteista ja teemoista. Kurssi antaa osallistujille valmiuksia kohdata projektinhallinnan haasteita projektin alkuvaiheista aina projektin päättämiseen asti. PRINCE2 määrittelee tarkasti ja yksiselitteisesti kunkin projektivaiheen tuotokset ja syötteet seuraaviin vaiheisiin.

KOHDERYHMÄ: Kurssin kohderyhmänä ovat projektien kanssa toimivat henkilöt, projektipäälliköt, projektin tukihenkilöstö, projektiryhmän jäsenet, ohjausryhmän jäsenet, projektikoordinaattorit, projektityömenetel-mien kehittäjät, konsultit ja PRINCE2-viitemallista kiinnostuneet henkilöt.

PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited.
The Swirl(TM)is a trade mark of AXELOS Limited.
Wakaru Oy is an Accredited Training Organisation for PRINCE2®.


Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!