SAFe® 6.0 Scrum Master

Kesto: 2.0 pv
Kurssia ei ole tällä hetkellä aikataulutettu. Ota yhteyttä ja sovi asiakaskohtainen koulutus.

Tuotekuvaus

KURSSIKUVAUS

SAFe Scrum Master -kurssilla tutustutaan Scrum Masterin rooliin koko organisaation näkökulmasta. Tämän kahden päivän kurssin aikana opit, miten Scrum Masterin roolissa valmennat ja tuet ketteriä tiimejä toimimaan yhdessä sekä jatkuvasti kehittämään toimintatapojansa. Opit fasilitoimaan tiimisi iteraatiosuunnittelua sekä tukemaan tiimin työtä iteraation aikana. Saat myös eväät tiimien yhteisen PI-suunnittelun läpivientiin, joka on oleellinen osa ketterän toimitusjunan (ART) toimintaa.

Oppimistavoitteet

  • Scrum SAFe-organisaatiossa

  • Scrumin tapahtumien fasilitointi

  • Tehokkaan iteraation fasilitointi

  • Program Incrementin (PI) tehokkaan toteuttamisen tukeminen

  • Jatkuvan kehittymisen tukeminen

  • Ketterien tiimien coachaaminen ja arvontuoton parantaminen

  • DevOpsin käyttöönoton tukeminen

Kohderyhmä

SAFe Scrum Master -kurssi on suunnattu uusille ja nykyisille Scrum Mastereille, jotka haluavat ymmärtää roolinsa ja vastuualueensa SAFe-kontekstissa. Kurssista hyötyvät myös he, jotka haluavat ymmärtää Scrum Masterin roolin paremmin. Aiempaa kokemusta Scrum Masterin roolista ei vaadita. Jos sinulla on aiempaa kokemusta SAFesta ja Scrum Masterina toimisesta, suosittelemme tutustumaan SAFe Advanced Scrum Master -kurssiin.

Sertifikaatti

Kurssin jälkeen on mahdollista tehdä SAFe Scrum Master -sertifiointiin tähtäävä koe verkossa. Aikaa testin suorittamiseen on 90 minuuttia. Koe sisältää 45 monivalintakysymystä. Lisätietoa sertifikaattikokeesta löydät Scaled Agilen verkkosivuilta.

 

  • Kurssin kesto: 2 päivää

  • Läpikäytävät aihealueet: Scrum SAFessa, Scrum Masterin ominaisuudet, hankkeen inkrementin (PI) suunnittelutilaisuuden simulointi, iteraation toteuttamisen fasilitointi, hankkeen inkrementin päättäminen, ketterän tiimin coachaaminen

  • Hinta pitää sisällään koulutusmateriaalin, testin ja SAFe Scrum Master -sertifikaatin verkkotestin läpäisseille henkilöillePeruutusehdot
Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin kaksi (2) viikkoa ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!