Liiketoimintaosaajan koulutusohjelma

Kesto: 13.5 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: online
Sertifiointitentti: Kyllä, Tenttikieli: suomi, Tenttityyppi: online
Liiketoimintaosaajan koulutusohjelma + tentti
1.00 Kpl
Liiketoimintaosaajan koulutusohjelma (13.5 pv), 01.08.2024
1.00 Kpl
Liiketoimintaosaajan koulutusohjelma Materiaali, online
1.00 Kpl
Liiketoimintaosaajan koulutusohjelma Tentti, online
6750 €
+ alv.. 24%.
Oppiasopimushinta: 6 075,00€
Liiketoimintaosaajan koulutusohjelma, ei tenttiä
1.00 Kpl
Liiketoimintaosaajan koulutusohjelma (13.5 pv), 01.08.2024
1.00 Kpl
Liiketoimintaosaajan koulutusohjelma Materiaali, online
6750 €
+ alv.. 24%.
Oppiasopimushinta: 6 075,00€
Liiketoimintaosaajan koulutusohjelma, uusintatentti
1.00 Kpl
Liiketoimintaosaajan koulutusohjelma Tentti, online
0 €
+ alv.. 24%.

Tuotekuvaus

HUOM! Koulutuspäiviä on yhteensä 13 ja puoli päivää ja ne jaksotetaan osallistujien toiveista joko lyhyelle tai pidemmälle aikavälille.

Esittely

Liian usein data on liiketoiminnalle mystistä. Tämä johtuu usein siitä, että data nähdään IT:n asiana ja pahimmillaan data näkyy liiketoiminnassa vain ”IT-projektina”. Data on kuitenkin liiketoiminnan asia ja on IT:n asia mahdollistaa organisaation datavarantojen helppo ja monipuolinen käyttäminen. 

Koska datan hyödyntäminen kuitenkin edellyttää IT-kehittämistä ja datainfran luomista, datan tuloksellisen hyödyntämisen kannalta ratkaisevaa on liiketoiminnan ja IT:n halu ja kyky yhteistyöhön.  

Keskeistä on, että datatyötä voidaan tehdä liiketoiminnan kehittämistyönä ja datasta voidaan keskustella liiketoiminnan kielellä. 

Datan ja tietotyön ohjaaminen liiketoiminnasta käsin edellyttää sitä, että liiketoimintaosaajat pystyvät ja haluavat ottaa roolia ja vastuuta datansa käyttämisestä. Ilman liiketoiminnan panosta  IT-asiantuntijat joutuvat ratkomaan itsekseen liiketoiminta-asioita, jolloin ei  synny tuloksellista ja ketterää tietotyötä. 

Data Business Schoolin liiketoimintaosaajan koulutusohjelma antaa liiketoiminnan tietotyötä tekeville asiantuntijoille osaamisen niin tiedon hyödyntämiseen kuin yhteistyöhön IT:n kanssa sekä synnyttää ymmärrystä siitä, mikä on liiketoimintaosaajan rooli datan hallinnoinnissa 

Koulutusohjelman aikana tehdään suunnitelma oman organisaation tiedon kehittämisen ja hyödyntämisen toimintamallista. 

Koulutuksen kesto ja alkaminen:
Koulutuspäiviä on yhteensä 13 ja puoli päivää ja ne jaksotetaan osallistujien toiveiden mukaan joko lyhyelle tai pidemmälle aikavälille.  Ohjelma toteutuu aina, kun osallistujia on yhteensä riittävästi eri organisaatioista.

Sertifiointikoe:
Koulutusohjelman lopussa oppien sisäistäminen varmennetaan sertifikaattikokeella. Sertifikaatti on selkeä osoitus osaamisesta henkilölle itselleen, työnantajille ja asiakkaille.

Hinnoittelu:
6750€ + alv  / henkilö.
Kysy tarjous enemmästä henkilömäärästä!

Koulutusohjelman sisältö:

1. DATANLUKUTAITO (0.5 pvä)

2. LIIKETOIMINTALÄHTÖINEN KEHITTÄMINEN (1 pv)

3. DATAPROJEKTIEN TEHOKAS JOHTAMINEN (2 pv)

4. TIETOJEN MALLINTAMINEN (2 pv)

5. POWER BI PERUSTEET JA JATKO (3 pv)

6. TIEDON OMISTAJUUS JA JOHTAMINEN (2 pv)

7. CHAT GPT4:N HYÖDYNTÄMINEN OMILLA TIEDOILLA (2 pv)

8. SERTIFIOINTIKURSSI (1 pv)

Kouluttajat:

JARI YLINEN

Toimitusjohtaja, Hovi Competence Development Oy

Toimitusjohtaja, Hovi Competence Development Oy. Jari  Ylisellä on monipuolinen kokemus CIO-tehtävistä sekä muutosjohtamisesta. Hän vetää sekä suomalaisten yritysten tietohallintojohdon yhteistyöryhmää, IT Forumia että liikkeenjohdon yhteistyöryhmää, Systeemiryhmää.

Hänen erityisaluettaan ovat organisaation IT-arkkitehtuuri ja tietovarastoinnin hyödyntäminen liiketoiminnassa.

MIRJAMARIA PETÄJÄNIEMI

KTM ja Data Engineer Ari Hovilla

KTM Mirjamaria Petäjäniemi on hankkinut tukevan kokemuksen tietovarastoinnista kehittäessään raportointia suurille ja pienemmille markkinointi-, energia-, pankki-, kiinteistö- ja logistiikka-alan yrityksille.

VELI-MATTI ANTTILA

BEng (Bachelor of engineering in telecommunication)

Veli-Matti Anttila on kerännyt reilun 20 vuoden ajan laajan ja monipuolisen kokemuksen ja osaamisen projektien ja hankkeiden tehokkaasta hallinnasta ja toteuttamisesta.

Teollisuuden projektien, jatkuvan parantamisen sekä yrittäjyyden tuomien oppien soveltaminen dataprojekteihin sekä menetelmien kehitys on ollut Veli-Matin kiinnostuksen kohteena viime vuosien ajan.

ROOPE RANTANEN

KTM ja Data Engineer Ari Hovilla

Roope Rantanen on hankkinut tukevan kokemuksen raportoinnista pilviympäristöissä kehittäessään raportointia suurissa energia- ja metsäteollisuuden sekä vähittäiskauppa-alan yrityksissä.

MINNA OKSANEN

Minna on vahva osaaja tiedonhallinnan eri osa-alueilla. Hänen suurin kiinnostuksensa on aina ollut tieto ja miten tietoa hyödynnetään. Minnan vahvuus on liiketoiminnan mallintaminen tieto- ja prosessimalleiksi.

Hän on osallistunut laajoihin tietovarastointi- ja raportointihankkeisiin, ja Minnalla on myös osaamista GDPR:stä. Hän on ollut mukana kehittämässä ja jalkauttamassa tiedonhallintamalleja ja ollut määrittelemässä organisaatioille tietoarkkitehtuureja.

Konsultointityön lisäsi Minna on toiminut kouluttajana ja nyt aloitettuaan Ari Hovilla hän on kouluttanut SQL-kieltä, tiedonmallinnusta ja tiedonhallintaa.

 Ohjelma

Päivämäärä Aloitusaika Lopetusaika Huom!
01.08.202409:0016:15ALOITUSPÄIVÄ 1.8.2024, koulutuksen kesto 13,5 päivää
Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!