Datatyön projektipäällikön koulutusohjelma

Kesto: 17 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: online
Sertifiointitentti: Kyllä, Tenttikieli: suomi, Tenttityyppi: online
Datatyön projektipäällikön koulutusohjelma + tentti
1.00 Kpl
Datatyön projektipäällikön koulutusohjelma (17 pv), 01.08.2024
1.00 Kpl
Datatyön projektipäällikön koulutusohjelma Materiaali, online
1.00 Kpl
Datatyön projektipäällikön koulutusohjelma Tentti, online
8500 €
+ alv.. 24%.
Oppiasopimushinta: 7 650,00€
Datatyön projektipäällikön koulutusohjelma, ei tenttiä
1.00 Kpl
Datatyön projektipäällikön koulutusohjelma (17 pv), 01.08.2024
1.00 Kpl
Datatyön projektipäällikön koulutusohjelma Materiaali, online
8500 €
+ alv.. 24%.
Oppiasopimushinta: 7 650,00€
Datatyön projektipäällikön koulutusohjelma, uusintatentti
1.00 Kpl
Datatyön projektipäällikön koulutusohjelma Tentti, online
0 €
+ alv.. 24%.

Tuotekuvaus

Esittely

Datatyön Projektipäällikön koulutusohjelma tarjoaa osallistujille laajan katsauksen tähän alaan ja sen erityisvaatimuksiin. Ohjelman aikana osallistujat luovat projektisuunnitelman omalle datatyöprojektilleen, huomioiden juuri heidän organisaationsa tarpeet ja tavoitteet. Korostamme erityisesti datan monimuotoisuutta, liiketoiminnan ymmärrystä ja yhteistyötaitoja, jotka ovat ratkaisevan tärkeitä datatyön projektipäällikön menestykselle.”​

Datatyö eli datan keräämiseen, muotoiluun ja hyödyntämiseen liittyvä IT-työ eroaa oleellisesti tyypillisestä ohjelmistokehityksestä. Silti perinteiset ketterät kehitysmenetelmät soveltuvat erinomaisesti myös dataprojekteihin, kunhan datatyön erityisvaatimusten käsittely on integroitu/leivottu osaksi päivittäistä tekemistä.​

Datatyön projektipäällikön on hallittava työskentely liiketoiminnan edustajien kanssa sekä ymmärtämään riittävällä tasolla datateknologiaa ja -tekniikkaa. Kommunikaation onnistuminen nousee ratkaisevaan asemaan, sillä on varmistettava sujuva yhteistyö niin datan lähteenä toimivien järjestelmien toimittajien kuin liiketoiminnan ihmisten kanssa.

Koulutuksen kesto ja alkaminen:
Koulutuspäiviä on yhteensä 17 ja ne jaksotetaan osallistujien toiveiden mukaan joko lyhyelle tai pidemmälle aikavälille.  Ohjelma toteutuu aina, kun osallistujia on yhteensä riittävästi eri organisaatioista.

Sertifiointikoe:
Koulutusohjelman lopussa oppien sisäistäminen varmennetaan sertifikaattikokeella. Sertifikaatti on selkeä osoitus osaamisesta henkilölle itselleen, työnantajille ja asiakkaille.

Hinnoittelu:
8500€ + alv  / henkilö.
Kysy tarjous suuremmasta henkilömäärästä!

Koulutusohjelman sisältö:

1. ALKUKURSSI: LIIKETOIMINTALÄHTÖINEN KEHITTÄMINEN (1 pv)

2. DATAPROJEKTIEN TEHOKAS JOHTAMINEN (2 pv)

3. DATA VAULT JOHDANTO (1 pv)

4. SQL PERUSTEET (2 pv)

5. POWER BI PERUSTEET (2 pv)

6. POWER BI JATKO (2 pv)

7. LAAJAT TIETOARKKITEHTUURIT (2 pv)

8. TIEDON LAADUN JOHTAMINEN JA HUOLTO (2 pv)

9. TIEDON OMISTAJUUS JA JOHTAMINEN (2 pv)

10. SERTIFIOINTIKURSSI (1 pv)

Kouluttajat:

JARI YLINEN

Toimitusjohtaja, Hovi Competence Development Oy

Toimitusjohtaja, Hovi Competence Development Oy. Jari  Ylisellä on monipuolinen kokemus CIO-tehtävistä sekä muutosjohtamisesta. Hän vetää sekä suomalaisten yritysten tietohallintojohdon yhteistyöryhmää, IT Forumia että liikkeenjohdon yhteistyöryhmää, Systeemiryhmää.

Hänen erityisaluettaan ovat organisaation IT-arkkitehtuuri ja tietovarastoinnin hyödyntäminen liiketoiminnassa.

MIRJAMARIA PETÄJÄNIEMI

KTM ja Data Engineer Ari Hovilla

KTM Mirjamaria Petäjäniemi on hankkinut tukevan kokemuksen tietovarastoinnista kehittäessään raportointia suurille ja pienemmille markkinointi-, energia-, pankki-, kiinteistö- ja logistiikka-alan yrityksille.

VELI-MATTI ANTTILA

BEng (Bachelor of engineering in telecommunication)

Veli-Matti Anttila on kerännyt reilun 20 vuoden ajan laajan ja monipuolisen kokemuksen ja osaamisen projektien ja hankkeiden tehokkaasta hallinnasta ja toteuttamisesta.

Teollisuuden projektien, jatkuvan parantamisen sekä yrittäjyyden tuomien oppien soveltaminen dataprojekteihin sekä menetelmien kehitys on ollut Veli-Matin kiinnostuksen kohteena viime vuosien ajan.

ROOPE RANTANEN

KTM ja Data Engineer Ari Hovilla

Roope Rantanen on hankkinut tukevan kokemuksen raportoinnista pilviympäristöissä kehittäessään raportointia suurissa energia- ja metsäteollisuuden sekä vähittäiskauppa-alan yrityksissä.

MINNA OKSANEN

Minna on vahva osaaja tiedonhallinnan eri osa-alueilla. Hänen suurin kiinnostuksensa on aina ollut tieto ja miten tietoa hyödynnetään. Minnan vahvuus on liiketoiminnan mallintaminen tieto- ja prosessimalleiksi.

Hän on osallistunut laajoihin tietovarastointi- ja raportointihankkeisiin, ja Minnalla on myös osaamista GDPR:stä. Hän on ollut mukana kehittämässä ja jalkauttamassa tiedonhallintamalleja ja ollut määrittelemässä organisaatioille tietoarkkitehtuureja.

Konsultointityön lisäsi Minna on toiminut kouluttajana ja nyt aloitettuaan Ari Hovilla hän on kouluttanut SQL-kieltä, tiedonmallinnusta ja tiedonhallintaa.

 Ohjelma

Päivämäärä Aloitusaika Lopetusaika Huom!
01.08.202409:0016:15ALOITUSPÄIVÄ 1.8.2025, koulutuksen kesto 17 päivää
Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!