Yrityksen tietosuojaverkkokurssi

Julkaisija: D-Fence Oy
Tyyppi: eLearning | Kesto: 3.5 tuntia
Yrityksen tietosuojaverkkokurssi
1.00 Kpl
Yrityksen tietosuojaverkkokurssi eLearning (kesto 3.5 tuntia)
137,00 €
+ alv. 24%.

Tuotekuvaus

Vaatimukset haltuun ja kilpailueduksi

Tämä tietosuojaverkkokurssi tarjoaa joustavasti erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille standardoidun koulutuksen, jonka avulla yritys voi osoittaa henkilöstönsä olevan ajan tasalla tietosuojasääntelyn asettamista vaatimuksista. Kurssin sisältö antaa valmiudet sekä johdolle että henkilötietoja käsitteleville toimihenkilöille.

Yleisen tietosuoja-asetuksen (General DataProtection Regulation, GDPR) myötä jokaisella yrityksellä on vastuu ja velvollisuus kouluttaa henkilöstönsä tietosuojasta, jos käytössä on henkilörekistereitä.

Henkilörekistereitä ovat esim. asiakas- tai myyntirekisterit sekä henkilöstörekisterit - käytännössä kaikki tieto, mitä henkilöistä ja asiakkaista kertyy organisaation haltuun.

Yrityksen tietosuojaverkkokurssi:

  • nopea ja helposti omaksuttava koulutus

  • käytännön esimerkkejä yrityksen arjessa käytettäväksi

  • suorituksesta saa todistuksen, jonka perusteella osoitusvelvollisuutta voidaan todentaa

Tietosuojaverkkokurssi on tarkoitettu kaikille, jotka ovat tekemisissä henkilörekistereiden kanssa tai käsittelevät henkilötietoja. Näitä ovat esim. hallinto, asiakaspalvelu, markkinointi, myynti, HR-henkilöstö, taloushallinto, tai hoitohenkilökunta. Osoitusvelvollisuuteen ja liiketoiminnan vauhdittamiseen keskittyvät osiot antavat käytännön työkaluja johdolle, yrittäjille sekä tietosuojasta vastaaville henkilöille.

Kurssin avulla on mahdollista saattaa koko henkilökunnan tietosuojaosaaminen asetuksen vaatimalle tasolle ja osoittaa koulutusvelvollisuus täytetyksi. Käytännönläheisten esimerkkien kautta opittuja taitoja pystytään myös hyödyntämään yrityksen liiketoiminnassa. Näin tietosuojavaatimukset on mahdollista kääntää yritykselle kilpailueduksi.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!