-

Palvelupäällikköpäivä 2023

SAVE THE DATE!

Palvelupäällikköpäivä 2023 järjestetään 12.12.2023 Helsingin Sokos Hotel Triplassa. Marraskuussa 2022 ensimmäisen kerran järjestetty tapahtuma, lähes 500 osallistujaa kerännyt palvelupäälliköiden kohtaaminen, saa jatkoa. Tänäkin vuonna tapahtuman ohjelma tulee tarjoamaan parhaat opit ja vinkit palvelupäällikön monipuolisen roolin tueksi. Ohjelma julkaistaan kesälomien jälkeen, voit kuitenkin jo nyt varata paikkasi tapahtumaan edulliseen BLIND BIRD hintaan.

Onko Palvelupäällikköpäivä sinulle uusi tapahtuma? Tutustu täältä viime vuoden tapahtumaan >>

Osallistujilta saatu arvokas palaute on huomioitu tänä vuonna niin kehujen kuin kehitysehdotustenkin osalta ja tapahtumaa kehitetään niiden pohjalta entistä ehommaksi. Näin osallistujat kuvailivat tunnelmia Palvelupäällikköpäivässä:

 

  • Päivä täytti kaikki odotukseni!
  • Kiva päivä ja oli mukava tavata kollegoita ja verkostoitua.
  • Hienosti järjestetty tapahtuma ja puheenvuorot ja aiheet olivat hyviä.
  • Ruusuja tapahtuman isännälle, jolla ihana positiivinen ja energinen esiintymistapa, samaten muulle henkilökunnalle iloisista ilmeistä ja reippaasta otteesta.
  • Todella kiinnostava tapahtuma, josta on varmasti hyötyä tulevaisuuteen.
  • Todella hyvin järjestetty tapahtuma! Aiheet olivat mielenkiintoisia, tapahtuma rento ja pääsi juttelemaan myös ihan ventovieraiden kollegoiden kanssa.
  • Aihealueet oli valittu hyvin, ne olivat ajankohtaisia ja mielenkiintoisia ja niistä saa hyötyä jokapäiväiseen työhön. Tämä tapahtuma tuli tarpeeseen, iso kiitos tämän järjestämisestä!
  • Todella hienoa, että palvelupäälliköille on oma tapahtuma. Mielenkiintoisia esityksiä!
  • Kiitos hyvästä tapahtumasta! Sain uusia ajatuksia ja näkökulmia muutamaan aiheeseen, well done you!

 

Hinnat

BLIND BIRD - Palvelupäällikköpäivä 2023

290.00 €
+alv. 24%

Osta heti

Huomioithan, että lippuja voi ostaa jo ennakkoon ja ilmoittaa osallistujat myöhemmin.

Kun paikka tapahtumaan on ostettu, on osallistuminen sitova. Ilmoittautuminen laskutetaan tilauksen yhteydessä (maksutavat lasku yritykselle tai luottokortti). Jos estyt itse osallistumasta tapahtumaan, voit luovuttaa paikan kollegallesi. Peruutusehdot koskevat myös sairastapauksia. Muutoksista tilaukseen tulee olla yhteydessä info@oppia.fi tai Elina Halonen p. +358 40 735 9265.

Sijainti

Sokos Hotel Tripla

Fredikanterassi 1 B
00520 Helsinki

Aloita navigointi