-

AI Business Day

Uusi tapahtuma!

AI Business Day 2023 -tapahtuma on kiehtova tutkimusmatka, jonka  aikana kuulet esimerkkejä siitä, miten eri yritykset ovat ottaneet tekoälyn osaksi arkeaan jatkuvasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä.

Tapahtumassa näet eri yritysten käyttöönottamia tekoälysovelluksia ja kuulet, kuinka niitä sovelletaan käytännön tilanteissa. Puheenvuorojen jälkeiset pöytäryhmäkeskustelut tarjoavat ainutlaatuisen tilaisuuden keskustella aiheesta muiden osallistujien kanssa.

AI Business Day tarjoaa osallistujille uusia näkemyksiä ajankohtaiseen aiheeseen, työkaluja tekoälyn hyödyntämiseen organisaatiossa, pääsyn vuorovaikutteisiin keskusteluihin sekä ainutlaatuisen tilaisuuden verkostoitua.

 

Päivän kohokohdat:

 • Keynote-puhuja - Antti Merilehto: Lisää tehoja liiketoimintaan tekoälyn avulla
  Inspiroivan keynote-puheenvuoron tulee pitämään Suomen tunnetuin tekoälyn asiantuntija Antti Merilehto. Antti on ollut näköalapaikalla katsomassa ja kouluttamassa yrityksiä tekoälyn käyttöönotossa. Puheenvuorossaan hän jakaa ainutlaatuisia oivalluksia ja parhaita käytäntöjä siitä, miten tekoälyä kannattaa hyödyntää liiketoiminnassa. Antin syvällinen tietämys tekoälystä ja sen soveltamisesta käytännön tilanteissa tarjoaa osallistujille ainutlaatuista tietoa ja paljon uusia näkökulmia.

 • ChatGPT:n ja generatiivisen tekoälyn sovellukset liiketoiminnassa
  ChatGPT ja generatiivinen tekoäly tulee vaikuttamaan moniin asiantuntijatöihin. AI Business Day 2023 -tapahtumassa näet monipuolisen valikoiman generatiiviseen tekoälyyn perustuvia sovelluksia eri liiketoiminta-aloilla, tiedonhausta sisällöntuotantoon ja myynnin sovelluksista markkinatutkimukseen.

 • Vuorovaikutteiset osiot
  Osallistu mielenkiintoisiin keskusteluihin muiden osallistujien kanssa. Tutustut tekoälyn vaikutuksiin eri aloilla, tutkit eettisiä näkökohtia ja löydät strategioita saumattomaan tekoälyteknologioiden soveltamiseen liiketoimintaprosesseissa. Nämä vuorovaikutteiset sessiot tarjoavat tapahtuman osallistujille mahdollisuuden jakaa kokemuksia, pohdintoja ja innovatiivisia ideoita.

 

Kolme syytä osallistua AI Business Day 2023 -tapahtumaan:

 1. Ainutlaatuiset oivallukset
  Kuule arvostetuilta asiantuntijoilta ja teollisuuden pioneereilta ainutlaatuisia näkemyksiä siitä, miten tekoäly muuttaa liiketoimintamaailmaa ja tarjoaa mahdollisuuksia kasvuun.

 2. Verkostoitumisen mahdollisuudet
  Laajenna ammatillista verkostoasi verkostoitumalla samanhenkisten ammattilaisten ja yritysjohtajien kanssa. Luo yhteyksiä, jotka voivat avata ovia tulevaisuuden menestykselle.

 3. Käytännön sovellukset
  Saat käytännön näkökulmia siitä, miten voit integroida tekoälyä liiketoimintaasi parantaaksesi tehokkuutta, innovaatiota ja asiakaskokemusta.

 

Merkitse siis 13. joulukuuta kalenteriisi ja tule mukaan!

 

Tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 13.12.2023. Päivän ohjelmaa kuljetetaan asiantuntijapuheenvuorojen kautta, mutta myös yhdessä osallistujien kanssa. Jokaisen puheenvuoron yhteyteen olemme varanneet aikaa myös keskustelulle. Varmistaaksemme keskustelujen sujuvuuden, tapahtumaan on saatavilla rajoitettu määrä lippuja. Toimi siis pian ja varaa paikkasi! Ohjelma täydentyy syksyä kohden, tapahtumasivulta näet aina viimeisimmät puhujakiinnitykset.

 

TAPAHTUMALIPUT

EARLY BIRD 490€ +alv (EB päättyy 30.9.2023)

Normaalihinta 590€ +alv (1.10.2023 alkaen)

 

Huomioithan, että lippuja voi ostaa jo ennakkoon ja ilmoittaa osallistujat myöhemmin.

Puhujat

Antti Merilehto

Tietokirjailija, Maajohtaja

Antti Merilehto

Story board Oy

Lukas Lundin

Azure Go-to-market Manager / Data & AI

Lukas Lundin

Microsoft

Iida Mäkikallio

Psykologi

Iida Mäkikallio

--

Aleksi Paavola

CEO & Engineer

Aleksi Paavola

Helsinki AI Labs Oy

Pia Rämö

Business Director

Pia Rämö

Rakennustieto Oy

Ohjelma 13.12.2023

08:15 - 09:15

Tervetuloa tapahtumaan! Ilmoittautuminen & aamupala

09:15 - 10:00

Tekoäly arjen apuna

Tietokirjailija, Maajohtaja
Antti Merilehto
Story board Oy
10:00 - 10:15

Kahvitauko

10:15 - 11:15

Case Rakennustieto: Sisäinen ChatGPT

Business Director
Pia Rämö
Rakennustieto Oy
CEO & Engineer
Aleksi Paavola
Helsinki AI Labs Oy
11:15 - 12:00

Lounas

12:00 - 13:00

Miten luot kasvua tukevan muutosmatkan uusien teknologioiden hyödyntämiseen

Psykologi
Iida Mäkikallio
--
13:00 - 13:15

Kahvitauko

13:15 - 14:15

CASE 3: julkaistaan pian

Azure Go-to-market Manager / Data & AI
Lukas Lundin
Microsoft
14:15 - 14:30

Kahvitauko & välipalaa

14:30 - 15:30

CASE 4: julkaistaan pian

15:30 - 15:45

Tapahtumapäivän yhteenveto

Tapahtumajärjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Hinnat

EARLY BIRD - AI Business Day - 1 lippu

490.00 €
+alv. 24%

Osta heti

Huomioithan, että lippupaketin voi ostaa jo ennakkoon ja ilmoittaa osallistujat myöhemmin.

Kun paikka tapahtumaan on ostettu, on osallistuminen sitova. Ilmoittautuminen laskutetaan tilauksen yhteydessä (maksutavat lasku yritykselle tai luottokortti). Jos estyt itse osallistumasta tapahtumaan, voit luovuttaa paikan kollegallesi. Peruutusehdot koskevat myös sairastapauksia. Muutoksista tilaukseen tulee olla yhteydessä info@oppia.fi tai Hanne Leinonen p. +358 45 359 9999.

Sijainti

Helsinki, Messukeskus Siipi

Messuaukio 1
Helsinki

Aloita navigointi