Sovelto PRO (vuositilaus)

Julkaisija: Eduhouse Oy
Tyyppi: eLearning
Sovelto PRO (vuositilaus)
1.00 Kpl
Sovelto PRO (vuositilaus) eLearning
4 680,00 €
+ alv. 24%.

Tuotekuvaus

Nosta organisaatiosi taidot uudelle PRO-tasolle

Hanki nyt itsellesi tai organisaatiollesi pääsy täysin uudenlaiseen jatkuvan oppimisen ratkaisuun, joka sopii täydellisesti nopeasti muuttuvaan toimintaympäristöön. Tarvitset sitten pilviosaamista tai sovelluskehitystaitojen nostoa uudelle tasolle – tällä ratkaisulla nostat osaamisen ja organisaatiosi oppimiskulttuurin keskiöön.

Mitä Sovelto PRO sisältää?

Sovelto PRO on jatkuva kuukausimaksullinen palvelu organisaatioille, joka mahdollistaa edullisen tavan ylläpitää osaamista ja kehittää uusia taitoja. Koska oppijoita on monenlaisia, tarjoaa Sovelto PRO myös useita eri tapoja oppia. Kaikki sisältyvät samaan kuukausihintaan – ei lisäkuluja tai muita yllätyksiä.

 1. PRO Live -online luennot ja koulutukset
  Tarjoamme viikoittain tehokkaita 1-1,5 tunnin mittaisia online-koulutuksia kokeneen kouluttajan johdolla valituista täsmäaiheista. Pääset nopeasti sisään aiheeseen ja tarvittaessa sinulla on mahdollisuus myös kysyä kouluttajalta tarkemmin. Älä tuhlaa aikaa selaamalla nettiä ja eri ryhmiä – hanki täsmätieto, joka on valmiiksi paketoitu PRO Live -koulutuksessa.
 2. Kouluttajan vetämät kurssit
  Olemme paketoineet palveluun reilut 50 ajankohtaista kurssia eri aiheista, Azuresta metodeihin, kuten Scrum. Pääset valmistautumaan näillä kursseilla myös sertifiointeihin. Tai muuten vain syventää osaamistasi varaamalla hiukan pidemmän ajan kurssin läpikäyntiin.
 3. Oppimisalusta
  PRO Live -koulutukset ja luennot sekä muuta ajankohtaista materiaalia löydät palvelun jatkuvasti päivittyvästä oppimisalustasta, joka on käytössäsi 24/7. Tiedämme, että tiedontarve voi tulla eteen milloin vain ja silloin saat vastauksen heti itseopiskeluna.
 4. Kysy kouluttajalta
  Palveluun kuuluvassa oppimisalusta mahdollistaa keskustelun myös kouluttajien ja muiden oppijoiden kanssa. Voit kysyä sinua askarruttavaa asiaa suoraan myös kouluttajalta. Instructor as a Service, palveluksessasi.

Miten hankin Sovelto PRO -kokonaisuuden?

Sovelto PRO -palvelu on jatkuvaveloitteinen ja sopimuskausi on minimissään 12 kuukautta. Palvelun voi peruuttaa yksi (1) kuukausi ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Palvelun kuukausihinta on 390€ (+ALV).  Tilaamalla palvelun sitoudut 12 kuukauden tilausjaksoon, joka laskutetaan kuukausittain. Palvelun käyttöoikeus on henkilökohtainen. Jos haluat palvelun käyttöösi kuukausilaskutuksella, ota yhteyttä pro@sovelto.fi.

Aloita opiskelu nyt ja nauti PRO-eduista! Ota yhteyttä tai tilaa suoraan palvelu käyttöösi.

Lue lisää Sovelto PRO -palvelusta »

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!